Natur/Orange Begynder Smagekasse

Natur/Orange Begynder Smagekasse
StkPris
1+839,00kr.
839,00kr.
Føj til ønskeliste

Natur/Orange Begynder Smagekasse

Miss La Blanca 2020
Her har vi en vin, som vi sjældent har set før, en god blandet omgang. 50% Riesling, 20% Neuburger, 10% Gewurztraminer, 10% Sauvignon Blanc og 10% Pinot Blanc. Ufiltreret og lækker. I næsen florale- og citrusnoter med et hint af krydderurter. Smagen har en intens frugtighed med bløde tanniner, masser af syre i velbalanceret stil. 3 ugers skinkontakt. Fun fact: Krásná Hora betyder ”smukke bjerg” på Tjekkisk. Vinstokkene er plantet på skråninger 25 km fra den østrigske grænse, hvilket betyder at jordbundsforholdene ligner de østrigske ret meget.

Orange garden 2019
Delikat orangevin, hvor enebær og appelsinskal står frem.
Ærgeligt at vi kun kunne få 120 flasker af denne fantastiske vin.

Hareter, Naturbursch
Hareters Naturbursch, som frit oversat betyder ”natur dreng” er en blanding af Weissburgunder, Sauvignon Blanc og Welschriesling. Den er let og frisk med en duft af friske frugter og en tilpas mængde urter. Mineraliteten og eftersmagen af natur er velbalanceret. Der skal ikke for meget kraft på maden, før denne vin bliver for svag. Men som aperitif eller til lette salater er den genial.

2020 Beck, Ink
Den her vin kan det hele! Den har smagen, den har udstyret og den har den brede appel til at ramme den nye trend inden for naturvine, uden at den stikker af og smager af gammel kostald. Slubrende lækker med masser af jordbær og modne kirsebær, med en fin afslutning af noget jordet og helt igennem naturligt. Da Beck Ink er i den lettere ende til trods for, at vinen er lavet på druerne Zweigelt og St. Laurent, vil den gå godt til kylling med mellemøstlige krydderier, eller pasta med kødfyld.

2020 Le Naturel Red
Grenache der får lov til at spille hovedrollen – og det gør den på fornem vis i Le Naturel. Som navnet indikerer, er det en helt naturlig vin, vild-gæring, ingen sulfitter eller anden kemisk indblanding, økologisk dyrkning af jorden, der ligger højt og forblæst i Navarras små bjerge og 100% Grenache. En utrolig behagelig vin at drikke, tempereret såvel som afkølet, solo eller til retter med fisk eller kylling.

2020 Vino Lauria, Radice Catarrato
Radici betyder rod på latin, og druerne kommer fra en 30 år gammel vinmark ved Monte Bonifato. Det er en orangevin, der har fået 15 dages skinkontakt. En vin med masser af struktur. I næsen fornemmes tropisk frugt og et hint af akaciehonning. En fin oxideret stil med fersken og æble. Lavet på 100% Cataratto.

Naturvin

Produkttype

Indhold

75

Alkohol

0

Indkøbskurv

Vind et gavekort på 500 kr. til Husted!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. der frit kan bruges på steder i Husted familien.