Naturbursch 2019

Forfriskende krydret blomstereng.
Stk Pris
1+149,00DKK
6+134,10DKK
12+126,65DKK
24+119,20DKK
Føj til ønskeliste
  • Citron
  • Melon
  • Nektarin
  • Pære
  • Æble

Hareter Naturbursch

Hareters Naturbursch, som frit oversat betyder ”natur dreng” er en blanding af Weissburgunder, Sauvignon Blanc  og Welschriesling, og er et fantastisk godt bud på en ”begynder-naturvin”.

Den er ikke tung og kompleks, men derimod let og frisk med en duft af friske frugter og en tilpas mængde urter. Mineraliteten og eftersmagen af natur er velbalanceret. Der skal ikke for meget kraft på maden, før denne vin bliver for svag. Men som aperitif eller til lette salater er den genial.

Køb den, hvis du er nysgerrig på, hvad naturvin er for en størrelse og gerne vil gå uden om alt for tung kostald eller sur karklud. Naturbursch er yderst drikkevenlig, ja faktisk vil man kunne betegne den som en ” glou glou vin” – altså en skøn vin, som er let glider ned. Og vi tør godt påstå, at alle du byder et glas, vil kunne lide den.

Fun fact: Etiketten på denne vin er noget helt særligt, fordi alt er lavet med og af elementer fra naturen: den rødbrune farve er saft fra druerne og navnet står skrevet med rødder fra vinstokken. Insekterne er påmalet med sort blæk og symboliserer den økologiske og biodynamiske produktion med absolut minimal intervention. Etiketten er selvfølgelig printet på genbrugspapir, og ja de papkasser, som Hareter sender deres vin i, er også lavet af genbrugsmaterialer, selv klisterbåndet, der lukker dem, er miljøvenligt. Vi er vilde med, at omtanken for vores miljø er så gennemgående.

Økologisk

Produkttype

Naturvin

Druer

, ,

Indhold

75

Alkohol

12

Vindistrikt

År

2019

Land

Producent

Shopping Cart