Spar 20% v/1 stk.

Naturlig Nytår Smagekasse

Sprudlende naturvin til nytår
StkPris
1+749,00kr.
749,00kr.
Føj til ønskeliste

Naturlig Nytår Smagekasse

Så er vi klar med et brag af en lækker smagekasse fuld af bobler til din nytårsaften!

Glæd dig til at smage følgende vine:

Matías Riccitelli Riccitelli, Kung Fu Pinot Noir Rosé

Kung Fu fra Argentina? Vi er jo langt væk fra Kina, men det er vores anden kung fu sparkende pige fra Washington State jo også. Her giver det mening, når kapslen ryger. Der er nemlig masser af sparkende bobler, der fryder ganen.

Med den gode blanding af den bløde Pinot Noir, op i mod den mere farverige Malbec, gør at vinen har masser af eksotiske blomster og moden frugt. Alt bliver lavet naturligt, uden så megen indblanding, og der er ikke tilsat sulfitter. Det er natur der dur.

Valentina Passalacqua, FrecciaBomb Rosé – ØKO

Denne her er ret sjov. Pet Nat er den gamle måde at lave boblende vin på, hvor fermenteringen sker i flasken, og på den måde dannes der lette bobler.

Freccianera er en sammentrækning af Freccia som er gær på Italiensk, og så nera, som dækker over druen Nero Di Troia, den sorte drue fra byen Troja, som ligger en times kørsel fra Valentinas vingård.

Hun høster druen i begyndelsen af august. Dem presser hun og laver en almindelig vin ud af. Så høster hun endnu en omgang Bombino, men først i oktober, og den most ligger hun på køl til foråret.

I foråret hvor det bliver varmere tilsætter hun mosten fra køleren til den almindelige vin, sætter kapsel på, og ligger dem ud i et drivhus, så de kan nyde godt af forårssolen. Når den ”nye” vin bliver tilsat begynder vinen at gære i flasken og det er det der gør at der kommer bobler i.

Valentina siger, at det er ligesom at vinen bliver genfødt, og det skal den da blive under den skinnende sol, og helst efter månekalenderen, så den kommer godt på vej.

Hvordan smager den så: Det er et frisk pust af eksotiske frugter, og storduftende blomster. Lettere perlende, sødmefyldt og letdrikkelig med sine 9,5%

Integrale Bianco Frizzante – ØKO

Ufiltreret og økologisk Pet Nat

Denne lækre pet nat er skabt på håndplukkede druer, der fermenterer og udvikler i flasken efter ancestrale-metoden, hvilket giver lette og sprudlende bobler. Druerne plukkes i starten af september.

Farven er smuk strågul. Smagsnoterne er friske pærer, citroner og æblecider. Vinen er let og frisk med mousserende bobler. Den er frugtig, frisk og blid mod ganen.

Nyd den til sushi eller andre slags frisk fisk.

Matthieu Barret Prout Impérial Petillant – ØKO

En Pet Nat på klassiske druer fra området samt et par internationale druer. Vi har Marsanne, Roussanne, Viognier, Sauvignon Blanc og Chardonnay.

Der er kun lavet 8000 flasker.

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Indkøbskurv

Vind et gavekort på 500 kr. til Husted!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. der frit kan bruges på steder i Husted familien.