No Name Nebbiolo, Magnum

Protest-Barolo', 3 år på fad og masser af feminin power.
StkPris
1+795,00kr.
6+715,50kr.
Føj til ønskeliste
  • Anis
  • Kirsebær
  • Læder
  • Rose
  • Tranebær

No Name Nebbiolo

Druerne til denne vin kommer fra tre forskellige marker, “der alle er Cru’s og dedikeret til store Barolo-vine, Cannubi, Fossati og Liste. Det betyder at vinen egentligt sagtens kunne være en af Borgognos store Baroloer, men vinmageren blev mildt sagt uenig med vin-myndighederne omkring deres håndtering af bureaukratiet, “da vinen ikke blev godkendt.

Derfor er vinen nedgraderet til ”kun” at være en Langhe og på etiketten er der tilføjet: Etichetta di Protesta. Vinen er dog rigtig god og man får noget for pengene her. Nebbiolo “No Name” er en struktureret, intens og elegant rødvin. Dens aromatiske profil er rig og kompleks, med dufte af røde blomster og frugter, violer og urter. Smagen er lang, saltholdig og frisk, med bløde tanniner. Farven er rubyrød og ganske smuk.

Server den til vildt, lagrede oste, bøffer og grillet kød Fun fact: Hver eneste år skal Borgogno-huset sende prøver af deres vine ind til analyse for at få afgjort, om de lever op til kravene og må kaldes for Barolo. Alle deres vine blev sendt ind, inklusiv dette blend, som er akkurat det samme som alle de andre. Men af en eller anden ukendt årsag, blev det ikke godkendt. Det blev Borgognos vinmager kort sagt skide sur over, og besluttede sig for at sælge den alligevel blot under titlen ”No Name”. Vinen er altså lavet præcis som alle andre Baroloer, af de samme druer fra de samme marker, og har fået de obligatoriske tre år på fad, men den er ikke en ”ægte Barolo”.

Produkttype

Druer

Indhold

150

Alkohol

14

Vindistrikt

Land

Producent

Indkøbskurv