Weingut Beck Pet Nat Bambule Muscat! – ØKO

Pet Nat Bambule Muscat!
StkPris
1+325,00kr.
6+276,00kr.
Føj til ønskeliste
  • Citron
  • Grapefrugt
  • Lime

Pet Nat Bambule Muscat!

Pet Nat er en forkortelse for Pétillant Naturel, der ganske enkelt er fransk for ”naturlige bobler”. Og denne skønne perlende vin er lige præcis det: 100% naturlig uden hverken tilsat gær, sukker eller sulfitter. Her får du helt ren druesaft, ganske enkelt.

Vinen er fremstillet på ancestrale-metoden, der med sin oprindelse i Frankrig er den ældste tilgang til produktion af boblende vin. Her presses hele klaser og den naturlige gæring startes. Inden denne er helt afsluttet, kommes vinen på flaske, og den sidste rest sukker fra druerne omdannes til perlende bobler i selve flasken.

Fun fact:  Bambule!, siger du? Judith Beck har bildt os ind, at ”Bambule” på den lokale dialekt betyder ”hullabaloo”, hvad end det så er.

Hun mener, at hendes vin laver så meget larm under gæringen at det er ”det rene hullabaloo”. Alle de vine med Bambule!-stemplet på er garant for hendes særlige take på naturvin, og det har hun rigtig godt styr på, larm eller ej. Vi siger pænt ja tak til Bambule! Det bør du også.

Produkttype

Naturvin

Druer

Indhold

75

Alkohol

11

Vindistrikt

Producent

Biodynamisk

Årgang

NV

Økologisk

Indkøbskurv