Husted Vin Pinot Noir 2022 Smagekasse

Pinot Noir 2022 Smagekasse
StkPris
1+1.099,00kr.
1.099,00kr.
Føj til ønskeliste

Pinot Noir 2022 Smagekasse

Lebenshilfe Spätburgunder
Denne tyske Spätburgunder eller Pinot Noir er væsentlig mere letbenet og drikkevenlig end sine artsfæller fra Bourgogne. Her får du en fløjlsagtig vin med en smuk kompleksitet og struktur. I både duft og smag findes masser af frugt, friskplukkede, mørke skovbær, brombær og kirsebær som understøttes af et køligt touch af jord og træ fra fadlagringen. Nyd den til en kraftig simreret som krydret gullasch eller til en saftig lammesteg. Køb den, hvis du vil prøve et tysk take på en ellers über fransk klassiker.

Cork Dancer
Druerne er et blend fra områderne Santa Maria Vallet og Santa Rita Hills. Vinen er drevet af mørk frugt med god dybde og kompleksitet plus den klassiske duft af Pinot Noir. Delikat struktureret vin. De pæne tanniner spiller op til skovbær og masser af engelsk lakrids – også i eftersmagen.

Sincere Red 2020
Vores californiske hit er fra Napa Valley, det mest ikoniske sted for vindyrkning i The Golden State, og vi er stolte af at præsentere en dejlig californisk vin til en rigtig fornuftig pris.
Her får du masser af fad og masser af røde frugter. Fuldmodne kirsebær og mørk chokolade i næsen, fulgt op af hindbær, jordbær, orangelikør, “ristede nødder og ikke at forglemme, vanilje.
Vinen er silkeblød med en fin balance mellem frugt og tannin. Gør sig aldeles godt, hvis den serveres let afkølet til en salat med andebryst og svampe eller til stærke oste.

Riccitelli, Gualtallary, Pinot Noir 2020
Der er kun én grund til at vi har taget hans Pinot Noir – og det er højdemeter.
Vinmarkerne ligger i 1400 meters højde, dvs. varme dage og kolde nætter, som gør at druerne modnes langsomt og ikke bliver til en gang marmelade. Vinen er håndhøstet og 25% af vinen er presset i hele drueklaser. Det er vinens egen gær, der bliver brugt og vinen fermenterer og lagres i små brugte egefade. Etiketten har en kaktus på. Dem er der mange af oppe i Andesbjergene. Vinen har en vis fylde, men uden det kammer over. Den har mere vilde bær over sig end sine europæiske brødre

Golden West Pinot Noir
Første Pinot Noir fra Charles Smith’s hånd – og hold da op! Vi bifalder i den grad en god debut. En vin som i næsen har vilde jordbær, anis, ceder og læder, men også i smagen er der gang i den. Chokolade, pibetobak, morkler, tærtebund og jord. Dog stadig levende og frisk med en lang eftersmag. Jeb Dunnuck siger vist det hele! ”It’s easily the best Pinot Noir I’ve tasted from Washington State, talk about value.”

Enfant Rebelle Pinot Noir 2020
Markerne ligger på bjergrige skråninger, og har de optimale vækstbetingelser for Pinot. Han høster druerne i Limoux, og kører dem nordpå i kølebiler, for at vinificiere vinene på sin egen vingård i Menetou Salon. Vinen er frisk i frugten, og har meget fine og bløde tanniner, der ingen skade gør. En superskøn lille Pinot Noir perle! Vinen er fra vores venner i Loire, som også giver os fremragende hvidvine på Sauvignon Blanc. Tjek også dem ud! Nå, back to this wine! I næsen får man moden mørk frugt og et hint af røg. Smagen er domineret af blomme, brombær og ristede blåbær. En blød og rund vin. Prøv den til lyst kød eller fiskeretter.

Indhold

75

Produkttype

Alkohol

0

Producent

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Indkøbskurv

Vind et gavekort på 500 kr. til Husted!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. der frit kan bruges på steder i Husted familien.