Kaufmann Riesling Kabinett – ØKO

Sommerlir af røde æbler og jordbær med fløde. What's not to like?
StkPris
1+185,00kr.
6+157,00kr.
Føj til ønskeliste
  • Bivoks
  • Jasmin
  • Lime
  • Petroleum

Riesling Kabinett

Det lyder næsten som Adam og Eva i Paradisets Have – og det er det næsten også (det går ikke galt her!) Eva arbejdede for Prædikatsyndikatet som überbaumführer, hvor hun møder Urban (ikke Adam), som er træt af at lave schweizeroste i Schweiz, og gerne vil købe og starte en vinproduktion op i det smukke Rheingau. Og bang han bliver forelsket i både området og Eva, så de slår pjalterne sammen og begynder at lave stramme skønne vine fra de gode marker i Rheingau.

De overtager nogle marker i bl.a. Hattenheim og væder dem i teer, kohorn og andre ting der hører biodynamikken til og skifter etikken til en meget rød – man er jo schweizer! I Kaufmanns Riesling Kabinett er kvaliteten høj som i deres Trocken, men her kommer sukkeret mere til sin ret, og med over 15 gram sukker pr. liter er dette den perfekte vin til dem med hang til sødme, dåsefrugt, og masser af sol på terrassen!

Jyllands-Posten (4 stjerner): Klassisk kabinett, klassisk Rheingau. Både sprød og ganske fyldig, sødmefuld, cremet med citrusnoter, spændstig balance.

Biodynamisk

Druer

Indhold

75

Alkohol

13

Vindistrikt

Producent

EAN/Gtin

4260005053043

Naturvin

Økologisk

Produkttype

Land

Årgang

2020

Indkøbskurv