Spar 24% v/1 stk.

Rosé Smagekassen 2022

Rosé Smagekassen 2022
StkPris
1+700,00kr.
700,00kr.
Føj til ønskeliste

Rosé Smagekassen 2022

Nu er den her – Rosékassen 2022! Inklusiv fri fragt.

Du får fingrene i lækre rosévine, der skal nydes i godt selskab.

Les Calanques Rosé
Vaskeægte Provence-rosé fra vores venner Louis Pere & Fils, der laver lækre vine med masser af fransk charme og kvalitet.

Band of Roses Rosé
Charles Smiths har skabt en rosé, som er fuld af musik, med masser af noter af – JA roser! I næsen fornemmer du melon, rose og jordbær. Den er blød og nem at drikke. Smid lidt rock på anlægget, skru op og nyd den her på terrassen en lun sommeraften.

Bob Singlar Rosé
Bob Singlar rosé er skabt i samspil med den verdenskendte DJ, Bob Sinclar. Det er en lækker rosé, fri for Provence-snobberi. Et lækkert remix af Vermentino og Merlot bringer rytmerne af lette tanniner og krydderier frem. Vinen er ufiltreret og indeholder en minimal mængde sulfitter.

Damea Rosato Bio
Denne rosé er en fantastisk tørstslukker. Den scorer fuld plade på rosébingo med masser noter af roser, citrusfrugter, melon og tropicana. Den har et snert af stængelplanter i eftersmagen, så forvent lidt rabarber og selleri. Fin balance mellem aromaer, syre og mineralitet. Nyd den til pastaretter med tomat eller stegt fisk. Den går også til fjerkræ eller kalvesteg. Den er skabt på Pinot Grigio, Pinot Noir og Refosco.

Riccitelli, Hey Rose!
Endnu et projekt fra Matias. Rosé lavet på Malbec-druen i 950 meters højde, godt oppe i Andesbjergene. Selvom rosé kan være en udskældt billig vin, så er det ikke tilfældet her.
Den får lige så meget kærlighed som hans andre vine. Den er økologisk produceret på sin egen gær. Herefter får den så en tur i de æggeformede betontanke. Vinen har en smuk laksefarve, med en masse hvide blomster i næsen, og en varm smag af modne citrusfrugter.

Lebenshilfe Rosé 1 liter
Præcis som dette vinprojekt løftes af mange forskellige typer mennesker og personligheder, er denne fine rosé lavet på en variation af druesorter. Kombinationen giver en mørk, frugtig og fyldig vin, med masser af potentiale. Farven er fin, lys rosa, og i næsen en skøn duft af friskplukkede røde bær. Smagen er også frugtig med fokus på kirsebær og modne hindbær. Den er ikke helt tør men balanceret og ganske livlig uden for mange tanniner. En perfekt sommer-kompagnon på terrassen. Tilpas ukompliceret men giver stor drikkeglæde.

Økologisk

Produkttype

Indhold

75

Alkohol

13

Producent

Indkøbskurv

Vind et gavekort på 500 kr. til Husted!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. der frit kan bruges på steder i Husted familien.