Rosé smagekassen – perfekt til sommerhygge

Lækker smagekasse fuld af rosé
StkPris
1+760,00kr.
760,00kr.
Føj til ønskeliste

Rosé smagekassen 2023

Vi har samlet 6 fremragende bud på en lækker rosé smagekasse, der passer perfekt til dansk sommer med grillmad, hygge på terrassen eller til at have med på picnic.

Glæd dig til at smage:

Weinbau der Lebenshilfe Rose Halbtrocken 1L – ØKO

Præcis som dette vinprojekt løftes af mange forskellige typer mennesker og personligheder, er denne fine rosé lavet på en variation af druesorter. Kombinationen giver en mørk, frugtig og fyldig vin, med masser af potentiale. Farven er fin, lys rosa, og i næsen en skøn duft af friskplukkede røde bær. Smagen er også frugtig med fokus på kirsebær og modne hindbær. Den er ikke helt tør men balanceret og ganske livlig uden for mange tanniner. En perfekt sommer-kompagnon på terrassen. Tilpas ukompliceret men giver stor drikkeglæde.

La Vie en Rosé

Navnet siger det hele, livet er som en flaske Rosé eller to. Sydfransk charme, med Provence-nykker, og masser af krydderi.

Louis Alix Cotes de Provence ”Les Calanques Bleues“

Vi elsker rosé, især god rosé! Vi har fundet denne lille perle fra Provence. Når man snakker om rosé, er det tit Provence området man kigger hen imod. De har denne meget lyse pink farve oftest.

Louis Alix er lavet på Grenache, Mourvédre, Cinsault og Syrah. Den er lagret udelukkende på stål tanke for at bevare så meget friskhed som muligt. Den har en skøn smag af citrus, hvidt frugtkød og et hint af jod. Den er elegant med fin syre, så den virker kølelig og sprød.

Band of Roses Rosé

Hvis en vinbonde kunne få rockstjernestatus, så ville vi klart nominere vores gode ven Charles Smith til titlen. Med sit viltre hår og rock n’ roll attitude har han etableret sig som en af USA’s mest street vinproducenter – og han fortsætter med at levere kvalitetsvine med kant. Her har han kreeret en rosé, som er fuld af musik, med masser af noter af – JA roser! I næsen fornemmer du melon, rose og jordbær. Den er blød og nem at drikke. Smid lidt rock på anlægget, skru op og nyd den her på terrassen en lun sommeraften.

Damea Rosato Bio

Denne rosé er en fantastisk tørstslukker. Den scorer fuld plade på rosébingo med masser noter af roser, citrusfrugter, melon og tropicana. Den har et snert af stængelplanter i eftersmagen, så forvent lidt rabarber og selleri.

I Verona, er de glade for at blande druerne for at opnå den optimale vin. Her har vi en god blanding af Pinot Grigio (60%), Refosco dal Peduncolo (25%) & Pinot Noir (15%). Pinot Grigioen giver lethed, Refosco giver farve og kraft, og Pinot Noir fremhæver syren. Etiketten er lavet af vores gode ven, den australske kunstner Stefano Ives.

Fin balance mellem aromaer, syre og mineralitet. Nyd den til pastaretter med tomat eller stegt fisk. Den går også til fjerkræ eller kalvesteg. De 12% alkohol nydes bedst mellem 12-14 grader i flasken.

Valentina Passalacqua, Rose Puglia Rosato

Negroamaro, kongen af Syditalien, eller er det Primitivo. Det er en smagssag, men jeg hælder helt klart til Negroamaro. Og navnet på druen, ja Negro er latinsk for sort, og Maru på græsk. Betyder den sorteste af det sorte, så der er knald på farven?

Vinene er mere vinøse, har mere kraft, og passer perfekt til det syditalienske køkken. Smagen er en blanding af de røde frugter som tranebær og granatæble, men har også en god dyb bund af røde kirsebær. Det er som om at man kan smage, at vi ikke er lagt fra havet, der er en lidt saltet smag i vinen, der kun gør den godt.

For at rosé’en ikke går hen og bliver helt rød, presser Valentina vinen direkte ned i gæringstankene, og fjerner skindet med det samme (det er der farvestoffet sidder), så den kun tager farve i de få timer det tager at få presset druerne. Derefter 6 måneder i ståltanke, og så på med kapslen.

Produkttype

Indhold

300

Alkohol

0

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Indkøbskurv