Spar 19% v/1 stk.

Spanien Smagekasse NV

Spanien Smagekasse
StkPris
1+669,00DKK
669,00DKK
Føj til ønskeliste

Spanien Smagekasse

Du behøver ikke at tage til Spanien for at få lidt spansk passion i hverdagen. Prøv vores lækre spanske smagekasse, hvor der er et bredt udvalg af hvad Spanien har at byde på.

2020 Wines n Roses, Sympathy for the Devil
75% Verdejo – 25% Sauvignon Blanc. Vinen kommer fra Toledo, tæt på Madrid. Både Verdejo og Sauvignon Blanc er meget aromatiske druer, hvor de primære smagsnoter er hyldeblomst, stikkelsbær og passionsfrugt.

2020 Vintae, El Xitxarel-lo
Uden tvivl en af vores bedste hvide vine til prisen, lavet på Xarello-druen, som ellers mest bruges til produktion af Cava. Det giver vinen en lille bitte smule fedme og en lækker rundhed. Aromaerne er frugtige med vægt på æble, pære og et touch af citrus og blomster. Smagen er lækker og frisk med en blød finish, hvor noter af hvide frugter matcher Xarello-druens tyngde rigtig fint. Faktisk er dette en super god terrassevin, som sagtens kan nydes solo eller til lette sommerretter.

2019 Milhistorias, Bobal
En Kraftkarl med flot struktur! Denne vin har en super duft af kirsebær, brombær og solbær samt et hint af sort peber og rosmarin. Den har power med modne tanniner og er juicy/spicy. Dog stadig en frisk vin med god dybde. Prøv den til tomatbaserede retter.

2016 Bardos, Reserva
Bardos Reserva er en lækker Ribera del Duero vin på Tempranillo. Den er skabt på Tinta del País (Tempranillo) og Cabernet Sauvignon. Noter af mørke bær og frugter, en smule chokolade samt fint fransk egetræ. Smagen er fyldig og kraftig med en stærk karakter. Syre og tanniner er afbalancerede, hvilket afrunder det samlede udtryk. Eftersmagen er lang og vedholdende.

2018 Habla la Tierra
Habla la Tierra eller ”tal til jorden” er Hablas starter-vin, lavet på skiftende druer men med fokus på en Tempranilllo-Cabernet Sauvignon blanding. I næsen har den hints af tomatblade, anis og kamille, som tydelige henvisninger til vinens terroir. Alt i alt en virkelig skøn vin. Server den til hverdagsmaden som for eksempel pariserbøffen eller en god pizza.

2020 Matsu, El Picaro
El Picaro fra Matsu er lavet 100% på Tinta de Toro, det lokale navn for Tempranillo. Vinen har masser af krop og afrundede tanniner, og efterlader behagelige smage af mørke frugter og lakrids, samt en lang eftersmag. Her er altså power fra ”tyre-druen” men samtidig blødhed. Vinen er et super godt sted at starte, hvis du gerne vil i arenaen med Tinta del Toro, men ikke er helt klar på de store og fadtunge drenge.

Produkttype

Indhold

75

Alkohol

0

År

NV

Land

Indkøbskurv