Spanien Smagekasse

Spanien Smagekasse
StkPris
1+700,00kr.
700,00kr.
Føj til ønskeliste

Spanien Smagekasse

Du behøver ikke at tage til Spanien for at få lidt spansk passion i hverdagen. Prøv vores lækre spanske smagekasse, hvor der er et bredt udvalg af hvad Spanien har at byde på.

2020 Wines n Roses, Sympathy for the Devil
75% Verdejo – 25% Sauvignon Blanc. Vinen kommer fra Toledo, tæt på Madrid. Både Verdejo og Sauvignon Blanc er meget aromatiske druer, hvor de primære smagsnoter er hyldeblomst, stikkelsbær og passionsfrugt.

2020 Vintae, El Xitxarel-lo
Uden tvivl en af vores bedste hvide vine til prisen, lavet på Xarello-druen, som ellers mest bruges til produktion af Cava. Det giver vinen en lille bitte smule fedme og en lækker rundhed. Aromaerne er frugtige med vægt på æble, pære og et touch af citrus og blomster. Smagen er lækker og frisk med en blød finish, hvor noter af hvide frugter matcher Xarello-druens tyngde rigtig fint. Faktisk er dette en super god terrassevin, som sagtens kan nydes solo eller til lette sommerretter.

Milhistorias Syrah
Vino tinto i storform! Her får du noter af brombær og blåbær samt florale og balsamiske noter. Smagen er powerful med fine fadnoter, som giver dette ristede touch. Frugtig og blød finish. En vin til blå oste eller en god BBQ.

Monte Pio Albariño 2021
Her er der skruet op for ”sobre lias”, bærmen vinen hviler på.
Den har ligget 6 måneder sammen med bærmen, og det gør at den bliver rundere og blødere. Nogle forveksler det med fad, men det er bare vinen der har spist godt af bærmen. Den her vin er mere seriøs og rund end sin lillebror. Her er det ikke kun citrus der kommer feem i noterne, men også grønne æbler, modne ferskner, og så den der hinde af at den næsten er pakket ind i vat.

2018 Habla la Tierra
Habla la Tierra eller ”tal til jorden” er Hablas starter-vin, lavet på skiftende druer men med fokus på en Tempranilllo-Cabernet Sauvignon blanding. I næsen har den hints af tomatblade, anis og kamille, som tydelige henvisninger til vinens terroir. Alt i alt en virkelig skøn vin. Server den til hverdagsmaden som for eksempel pariserbøffen eller en god pizza.

2020 Matsu, El Picaro
El Picaro fra Matsu er lavet 100% på Tinta de Toro, det lokale navn for Tempranillo. Vinen har masser af krop og afrundede tanniner, og efterlader behagelige smage af mørke frugter og lakrids, samt en lang eftersmag. Her er altså power fra ”tyre-druen” men samtidig blødhed. Vinen er et super godt sted at starte, hvis du gerne vil i arenaen med Tinta del Toro, men ikke er helt klar på de store og fadtunge drenge.

Indhold

75

Produkttype

Alkohol

0

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Indkøbskurv

Vind et gavekort på 500 kr. til Husted!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. der frit kan bruges på steder i Husted familien.