2019

Emilio Sciacca - NEROMAGNO

11040

Vulkansk smagseksplosion af en rødvin med røde frugter, krydderier og tanniner bløde som lava.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
325,00 kr. InStock

Etnas gamle vinstokke leverer en smagseksplosion af røde frugter

Neromagno er en fantastisk vin, der trækker på Etnas nordlige kræfter og rene natur! Disse majestætiske vinstokke har festet i 70 år og præsenteres her med koncentration, flair og dybde. Når du tager en slurk, vil du blive mødt af en legendarisk smagssymfoni af røde frugter med krydrede twist og mineralske noter. Tanninerne er bløde og delikate, så det føles som at få en krammer fra en fluffy barndomsbamse.

Historien om Etnas bemærkelsesværdige vinstokke

Etnas vine er bemærkelsesværdige, da de omfatter nogle af de ældste vinstokke. I 1800-tallet blev Europa ramt af en frygtelig vinlus, Phylloxera, der ødelagde millioner af vinstokke og satte vin-Europa i knæ. Men den lille lus måtte give op på Etna. Den kunne simpelthen ikke overleve på den hårde, stenede lava. 10-4 til Sicilien!

Druerne bag Neromagno: Nerello Mascalese og Nerello Cappuccio

Neromagno er lavet af 95% Nerello Mascalese og 5% Nerello Cappuccio. Disse druer er kendt for deres evne til at udtrykke terroir, hvilket betyder, at de virkelig fanger essensen af Etnas unikke jordbund og klima. Vinificeringen foregår på ståltanke i 16 måneder, hvilket hjælper med at bevare vinens friske og rene karakter. Selvom vinen er økologisk, er den ikke certificeret, hvilket dog ikke mindsker dens kvalitet.

Perfekt match til modnet og grillet kød

Når du nyder Neromagno, vil du opdage, at den er perfekt til modnet og grillet kød. Den komplekse smagsprofil med noter af røde frugter, krydderier og mineraler gør den til en ideel ledsager til en saftig bøf eller en lækker lammeret. Vinen har en bemærkelsesværdig balance mellem syre og tanniner, hvilket gør den både forfriskende og struktureret.

En rejse til Etnas skråninger med Neromagno

Neromagno er ikke bare en vin; det er en oplevelse, der tager dig med på en rejse til Etnas skråninger. Hver slurk fortæller en historie om vulkanens kraft og naturens skønhed. Det er en vin, der hylder tradition og håndværk, og som vil efterlade et varigt indtryk på enhver vinelsker.

Årgang
2019
Oprindelsesland
Italien
Region
Sicilien
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
13%
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.