2022

Kaufmann Riesling Trocken - ØKO

11229
Ren tysker præcision, lime, citroner og mundvand.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
185,00 kr. InStock
Smagenoter

Citron

Lime

Pære

Citron
 Lime
 Pære

Kærlighed og schweizerost: En vinromance i Rheingau

Det lyder næsten som Adam og Eva i Paradisets Have - og det er det næsten også (det går ikke galt her!). Eva arbejdede for Prædikatsyndikatet som überbaumführer, hvor hun møder Urban (ikke Adam), som er træt af at lave schweizeroste i Schweiz. Urban drømmer om at købe og starte en vinproduktion op i det smukke Rheingau. Og bang, han bliver forelsket i både området og Eva, så de slår pjalterne sammen og begynder at lave stramme, skønne vine fra de gode marker i Rheingau.

Marker i Hattenheim og biodynamiske metoder

De overtager nogle marker i bl.a. Hattenheim og væder dem i teer, "kohorn" og andre ting, der hører biodynamikken til. De skifter etiketten til en meget rød - man er jo schweizer! Kaufmanns Riesling Trocken lever op til forventningerne: stram, i den tørre ende, med masser af lime, sødmefyldte pærer, og en høj syre og mineralitet, som gør, at ryggen forbliver rank.

Rheingau og vinens smagsprofil

Rheingau er kendt for sine exceptionelle vinmarker, og Kaufmanns Riesling Trocken er ingen undtagelse. Vinen er et resultat af omhyggelig dyrkning og en dyb respekt for naturen. Biodynamiske metoder sikrer, at jorden forbliver sund og frugtbar, hvilket afspejles i vinens komplekse smagsprofil. Kombinationen af lime og sødmefyldte pærer giver en friskhed, der er både forfriskende og tilfredsstillende.

Mineralitet og madparring

Mineraliteten i Kaufmanns Riesling Trocken er en af dens mest fremtrædende kvaliteter. Den høje syreindhold balancerer perfekt med vinens frugtige noter, hvilket gør den til en ideel ledsager til en bred vifte af retter. Fra skaldyr til lette salater, denne vin kan løfte enhver måltid til nye højder.

Urban og Evas passion for vinfremstilling

Urban og Evas passion for vinfremstilling skinner igennem i hver eneste flaske. Deres dedikation til kvalitet og bæredygtighed gør Kaufmanns Riesling Trocken til en vin, der ikke kun smager godt, men også føles godt at drikke. Det er en vin, der fortæller en historie - en historie om kærlighed, natur og en uendelig stræben efter perfektion.

En bemærkelsesværdig rejse fra Schweiz til Rheingau

Så næste gang du står overfor valget af en vin, så husk historien om Urban og Eva. Deres rejse fra schweizeroste til vinmarker i Rheingau har resulteret i en vin, der er lige så bemærkelsesværdig som deres egen historie. Kaufmanns Riesling Trocken er mere end bare en vin; det er en oplevelse, der venter på at blive opdaget.

Årgang
2022
Oprindelsesland
Tyskland
Region
Rheingau
Produktsubtype
Hvidvin
Alkoholprocent
12%
Producent
Kaufmann
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.