2021

Mas des Restanques Gigondas - ØKO

10133

Gamle stokke, masser af peber og all spice krydderier.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
325,00 kr. InStock
Smagenoter

Bagekrydderier

Brombær

Hindbær

Bagekrydderier
 Brombær
 Hindbær

Økologisk Rhône-vin med saft, kraft og friskhed

Hos Mas des Restanques finder du super skønne Rhône-vine, og generelt er huset en rigtig god introduktion til netop Rhône. Modsat mange andre producenter, så er Mas des Restanques økologisk og bruger så lidt sulfitter, at man nærmest kan kalde dem for naturvine også. Dette gør deres vine til et attraktivt valg for dem, der søger en mere naturlig vinoplevelse uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Gigondas: klassisk Rhône-blend af Grenache og Syrah

Denne Gigondas er helt klassisk med et blend af 70% Grenache og 30% Syrah. Det er en fyldig Rhône-vin med god power på saft og kraft (og alkoholprocent), præcis som vi danskere elsker. Men du må undvære fad, for denne er lagret på beton, hvilket giver den en dejlig friskhed. Her er krydderier og kirsebær for alle pengene, men den er stadig cremet og fløjlsagtig med en snært af mineralitet i eftersmagen.

Perfekt ledsager til rødt kød og stærke oste

Gigondas-vinen fra Mas des Restanques er en perfekt ledsager til den store, røde bøf, vildt kød eller stærke oste. Den kraftige smag og komplekse aromaer gør den ideel til at matche med rige og intense retter. Hver dråbe af denne vin giver dig en autentisk smag af Rhône, hvilket gør den til et fremragende valg for vinelskere, der ønsker at udforske denne berømte vinregion.

Balance mellem kraft og elegance i Gigondas

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved denne Gigondas er dens balance mellem kraft og elegance. Den cremede tekstur og fløjlsagtige fornemmelse på ganen kombineret med den fine syre skaber en harmonisk vinoplevelse. Den lange afslutning med noter af krydderier og kirsebær efterlader en vedvarende og tilfredsstillende eftersmag, der inviterer til endnu en tår.

"Flot klassisk Gigondas med masser af kødfulde bærnoter, vilde krydderier og lette urter. Cremet, powerfuld og så alligevel pakket ind af en fin syre. Pæn lang afslutning." 5 stjerner, 92 point - spritnyt.com

Økologisk vinproduktion hos Mas des Restanques

Mas des Restanques' engagement i økologisk vinproduktion og minimal brug af sulfitter gør denne Gigondas til et sundere valg uden at gå på kompromis med smagen. Dette er en vin, der ikke kun tilfredsstiller ganen, men også samvittigheden. Hvis du søger en vin, der kombinerer tradition med innovation, er denne Gigondas et fremragende valg.

God til

Boys Night

Reunion

Frankofil

Hygge

Årgang
2021
Oprindelsesland
Frankrig
Region
Rhône
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14%
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.