2021

Matías Riccitelli Riccitelli, Tinto de la Casa, Malbec

10767

Hjem til mor, formfuldendt, blomstrende, med et lille pift af Chanel no 5.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
275,00 kr. InStock
Smagenoter

Blomme

Cigarkasse

Blomme

Når husets rødvin leger med franske egefade

Navnet siger sig selv - det er husets rødvin. Og er det ikke altid det bedste, man serverer for sine gæster? Her leger Matias lidt mere med teknikkerne. Halvdelen af vinen er fermenteret i hele klaser, og derefter bliver vinen fermenteret i små franske egefade. Denne metode giver vinen en unik karakter og kompleksitet, som er svær at finde i andre vine.

Franske egefade tilføjer kompleksitet

Her kommer mere fylde og fadnoter på vinen. Masser af krydderi og florale noter præger smagsoplevelsen. De franske egefade tilføjer subtile vanilje- og karameltoner, som harmonerer perfekt med vinens naturlige frugtighed. Det er en vin, der både kan nydes alene eller sammen med et godt måltid.

Malbec-druens karakteristika

Malbec-druen, som er hovedbestanddelen i Tinto de la Casa, er kendt for sin dybe farve og intense smag. Druen stammer oprindeligt fra Frankrig, men har fundet sit andet hjem i Argentina, hvor den trives i det varme klima. Matias har formået at fremhæve det bedste fra begge verdener i denne vin.

Visuel og aromatisk oplevelse

Vinen har en flot, mørk rubinrød farve, som allerede ved første blik lover en rig og fyldig smagsoplevelse. I næsen mødes man af en bouquet af mørke bær, krydderier og en let blomsterduft. Smagen er intens og vedvarende med en god balance mellem syre og tanniner.

Alsidighed og lagringspotentiale

Tinto de la Casa er en vin, der kan lagres i flere år, men som også kan nydes nu. Den er alsidig og passer godt til både rødt kød, vildt og kraftige oste. Det er en vin, der vil imponere dine gæster og give dem en uforglemmelig smagsoplevelse.

Matias' innovative vinfremstilling

Matias' eksperimenterende tilgang til vinfremstilling gør Tinto de la Casa til noget helt særligt. Det er en vin, der viser, hvad der kan opnås, når man tør tænke uden for boksen og lege med traditionelle teknikker. Resultatet er en vin, der er både kompleks og harmonisk, og som vil blive husket længe efter, at flasken er tom.

God til

Fødselsdag

Sommerhus

Comfort

Hygge

Druer
Malbec
Årgang
2021
Oprindelsesland
Argentina
Region
Mendoza
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14%
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.