2021

Balestri Valda Soave Classico DOC

10046

Friske meloner, gule æbler og renhed.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
160,00 kr. InStock
Smagenoter

Citron

Fersken

Honning

Citron
 Fersken
 Honning

Frisk, frejdig og frugtig: Soave med et vulkansk twist

Denne vin er Balestri Valda’s personlige fortolkning af Soave, udsprunget af den vulkanske terroir. Den er meget mineralsk, meget frisk og i det hele taget bare meget klassisk på den helt rigtige måde. Soave Classico DOC er en vin, der formår at kombinere tradition med en moderne tilgang, hvilket gør den til en unik oplevelse for enhver vinelsker.

Frugtige smagsnoter i Soave Classico DOC

Dens mineralitet kombineret med en skøn frugtig smag af fersken, pære og gule æbler gør den en smule mystisk, men meget tiltalende. Denne kombination af smagsnoter giver vinen en kompleksitet, der gør den interessant at drikke både alene og sammen med mad. Den friske og frugtige karakter gør den også velegnet til at nyde på en varm sommerdag.

Perfekt vin til fisk og skaldyr

Planlægger du at servere fisk, er denne vin den helt rigtige kompagnon - frisk, frejdig og uden omsvøb. Soave Classico DOC’s lette og mineralske profil gør den ideel til at fremhæve de delikate smagsnuancer i fiskeretter. Den kan også med fordel serveres til skaldyr, lette salater og vegetariske retter, hvor dens friskhed virkelig kommer til sin ret.

Balestri Valda's balance mellem tradition og modernitet

Balestri Valda har med denne vin formået at skabe en balance mellem det traditionelle og det moderne. Vinen er produceret med respekt for områdets vintraditioner, men med en personlig twist, der gør den til noget særligt. Den vulkanske jordbund, som druerne vokser i, giver vinen dens karakteristiske mineralitet, mens den omhyggelige vinifikation sikrer, at frugtsmagen bevares.

En oplevelse for vinelskere

Soave Classico DOC er ikke bare en vin, men en oplevelse. Den inviterer til at blive nydt langsomt, så man kan opdage alle dens nuancer. Uanset om du er en erfaren vinelsker eller nybegynder, vil denne vin uden tvivl imponere med sin elegance og kompleksitet.

God til

Jazz and Summer

Første Date

Hygge

Spontanitet

Årgang
2021
Oprindelsesland
Italien
Region
Veneto
Produktsubtype
Hvidvin
Alkoholprocent
12,5%
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.