Husted Vin Gammel Strand

Indre bys hyggeligste vinbutik. Ingen tvivl om det. Du træder nogle trin ned og går ind i en verden af vin. Udover en masse kvalitetsflasker kan vi byde på byens fedeste udvalg af både internationale og lokale specialøl på køl fra bl.a. Flying Couch, Stepping Stone, Trappistes og mange flere! Er man mere til den stærke spiritus, byder Gl. Strand også på anerkendte danske mærker som bl.a. Stauning & Thy Whisky, Fanø Rom og andre spændende brands. Kig forbi og krydre din byvandring med en flaske god vin under armen. København tager sig godt ud, når solen skinner og humøret er højt. Læg en ordre her på webshoppen, som du kan hente hos os i Gammel Strand. Så er fragten sparet, og du har råd til en ekstra vin.

Paté Paté

Åbningstider

Mandag - Fredag ​​11.00 - 18.00
Lørdag 11.00 - 17.00

Adresse

Gammel Strand - Naboløs 6
1206 København K

Smileyordning

Facebook

Instagram

Besøg også

Bibendum

Bibendum

Indre by

Lokalerne er små men oser af hygge, varme, venlighed, overskud og kærlighed til både vin 
og mad.

Falernum

Falernum

vesterbro

Fokus på det franske, som er præget af friske danske råvarer og vi er lidt mere raffineret end det klassiske bistro mad.

Wakha

Wakha

Tivoli foodhall

Det er fyldt med krydderier, smagsnuancer, liv og farver. Vi laver maden, mens du nyder et glas vin, en drink eller en eksotisk øl.

Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.