Kenn husted

Bliv en del af teamet!

Vi søger altid at udvide Husted Familien med engagerede folk! Find alle vores ledige stillinger på listen nedenfor eller send en uopfordret ansøgning ved at udfylde formularen på siden her – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bliv en del af det fantastiske team i Husted Familien!

Husted står bag en række restauranter, vinbarer & vinbutikker i hovedstaden, hvor omdrejningspunktet er det afslappede liv med god mad og vin. Sådan har det været siden vores ejer Kenn Husted i 1997 åbnede sin første café Props på Nørrebro og i 2001 slog dørene op for Københavns første vinbar, Bibendum på Nansensgade. 

Vi sætter en ære i at give vores gæster en god oplevelse, så du elsker selvfølgelig service - også når der er travlt. I Husted Gruppen kan du blive del af en arbejdsplads med højt humør, tempo, og gode udviklingsmuligheder gennnem bl.a. vores interne vinskole. 

Send en uopfordret ansøgning

Max. file size 1 GB.
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.