Bibendum

Velkommen til Københavns originale vinbar! Bibendum åbnede dørene i 2001 som byens første vinbar, og vi rocker stadig derudad med et fyldigt Husted vinkort, både på flasker og glas.

Paté Paté

Kig forbi til et glas vin, en kold øl eller en forfriskende drink. Køkkenet serverer lækre retter og fantastiske snacks inspireret af det franske og spanske køkken.

Det handler om at komme ned i gear! Bibendum er det perfekte sted til en date, en flirt, en middag og en lille fest. Her er glasset ikke halvt fyldt eller halvt tomt – det er lige, som du gerne vil have det. 

Husk også at besøge vores lille hyggelige vinbutik, som ligger i forlængelse af restauranten. Herfra er I altid velkomne til at købe en flaske to-go for hyldepris! Mange af vinene fås endda direkte fra køl. I henvender jer bare til det søde personale i restauranten, som står klar til at hjælpe jer med jeres vinshopping. Vinbutikken kan også bookes til private selskaber (16 pers.). Skriv til info@bibendum.dk for mere info. 

 

 

ÅBNINGSTIDER

Restaurant
Mandag - Lørdag 16:00 - 24:00

Køkken
Mandag - Lørdag 17:00 - 22:00

Vinbutikken
Mandag - Lørdag kl. 16:00 - 22:00

 

KONTAKT

Tlf: +45 33 33 07 74
info@bibendum.dk

 

ADRESSE

Nansensgade 45
1366 København K

Smileyordning

Facebook

Instagram

Besøg også

Pate Pate

Pate Pate

Indre by

Lokalerne er små men oser af hygge, varme, venlighed, overskud og kærlighed til både vin 
og mad.

Falernum

Falernum

vesterbro

Fokus på det franske, som er præget af friske danske råvarer og vi er lidt mere raffineret end det klassiske bistro mad.

Wakha

Wakha

Tivoli foodhall

Det er fyldt med krydderier, smagsnuancer, liv og farver. Vi laver maden, mens du nyder et glas vin, en drink eller en eksotisk øl.

Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.