Husted Vin Sydhavn

Sæt kurs mod Husteds moderskib i Sydhavnen. I forlængelse af vores lager og hovedkontor, har vi skabt en hyggelig vinhule. En stor lagerbutik, hvor du kan finde Husteds fulde vinsortiment – og meget mere. Der et altid et godt tilbud på vin i kassevis og mulighed for et kup i vores kasser med restpartier - eller hør nærmere om vores kultvine og find den perfekte vin til din fest. Vi har altid tid til en god snak og med jævne mellemrum indbyder vi til særlige vin-arrangementer som banko aftener, vinsmagning og vores populære vinfestivaler. Læg en ordre her på webshoppen og afhent den hos os i Sydhavn. Så sparer du fragten og har en god undskyldning for en snak med os.

Paté Paté

Åbningstider

Mandag efter aftale
Tirsdag - fredag 12.00 – 17.30
Lørdag 11.00 – 16.00

Adresse

Bådehavnsgade 42A
2450 København SV

Smileyordning

Facebook

Instagram

Besøg også

Bibendum

Bibendum

Indre by

Lokalerne er små men oser af hygge, varme, venlighed, overskud og kærlighed til både vin 
og mad.

Falernum

Falernum

vesterbro

Fokus på det franske, som er præget af friske danske råvarer og vi er lidt mere raffineret end det klassiske bistro mad.

Wakha

Wakha

Tivoli foodhall

Det er fyldt med krydderier, smagsnuancer, liv og farver. Vi laver maden, mens du nyder et glas vin, en drink eller en eksotisk øl.

Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.