2023

Selon Letang Viognier

11301

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
129,00 kr. InStock

Til denne vin har Guillaume Létang samarbejdet med vinbonden Patrick Bech fra Languedoc. De har hentet Viognier-druer fra en lille mark på under én hektar, hvor der også vokser abrikostræer. Ligesom vinstokkene nyder træerne godt af det lokale terroir (jordbundsforhold) og det middelhavsklima, som giver gunstige vækstbetingelser. I tæt dialog med Patrick blev druerne høstet på det optimale tidspunkt for at opnå en god balance mellem frugtsmag og friskhed. For at bevare disse kvaliteter under vinfremstillingen blev mosten kølet ned, og der blev ikke brugt egetræsfade under gæringen, hvilket giver en renere frugtprofil.

Smagsnoter

Denne Viognier-vin er 'frais', hvilket betyder frisk og tør. Den har noter af kaprifolie (honeysuckle) og mandarin samt en let bitter og ren afslutning.

Mad, der passer til

Vinen er lækker til thailandsk mad eller retter med fusion af forskellige køkkener. Den passer også godt til kødretter i cremede eller frugtige saucer.

Egenskaber

Velegnet til vegetarer og veganere

Allergiinformation

Indeholder sulfitter, men ingen andre allergener

 

Denne vin er en frisk og frugtig hvidvin lavet på Viognier-druen, som stammer fra det solrige Languedoc i Sydfrankrig. Det varme klima og jorden bidrager til vinens fyldige smag og aromaer af blomster og citrus.

Årgang
2023
Oprindelsesland
Frankrig
Produktsubtype
Hvidvin
Alkoholprocent
13%
Producent
Boutinot SAS
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.