NV

Grololo Pet'Nat' Brut Nature

11425

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
295,00 kr. InStock

Grololo Pet Nat er en mousserende vin, der er lavet efter traditionen for naturlige mousserende vine, med minimal menneskelig indblanding.

Den er lavet af en blanding af Chardonnay (80%) og Folle Blanche (20%), og Grololo Pétillant Naturel er fremstillet ved hjælp af den såkaldte "an­cestrale metode." Denne metode er en ældgammel teknik til at lave mousserende vine, hvor vinens naturlige gæring stopper tidligt, og boblerne opstår naturligt uden tilsatte stoffer som sukker eller gær. Vinen er “udoseret,” hvilket betyder, at der ikke er tilsat ekstra sukker for at gøre den sødere. Resultatet er en vin med en fin balance og mineralitet, som giver en ren og frisk smag.

Den er perfekt til hyggelige stunder, uanset hvor mange I er! Dette gør den velegnet til både små og store sammenkomster, hvor man ønsker en forfriskende, naturlig mousserende vin.

God til

Første Date

Ladies Night

Floor

Årgang
NV
Oprindelsesland
Frankrig
Produktsubtype
Mousserende vin
Alkoholprocent
12%
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Biodynamisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.