2023

Montsable Pinot Noir

11247
Smuk rubinrød vin med en fortryllende duft.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
149,00 kr. InStock
Smagenoter

Citron

Vanilje

Æble

Citron
 Vanilje
 Æble

Er resultatet af omhyggelig druedyrkning i vinmarker beliggende på sletterne og ved foden af ​​Haute Vallee i Limoux-regionen i Pays D'Oc, Languedoc-Roussillon. Disse køligere klimaområder er ideelle til dyrkning af Pinot Noir-druer. Under vinificeringen følger man de traditionelle burgundiske metoder, herunder skånsom ekstraktion ved at trykke drueskallerne ned, lavtemperaturskærmning og modning i rustfrit stål med særlig fokus på de fineste bær. Yderligere modnes 10% af vinen i tre måneder i nye franske egetræsfade.

Resultatet er en smuk rubinrød vin med en fortryllende duft af friske røde kirsebær, saftige jordbær, brombær og subtile blomsterhint. Den glatte, silkebløde smag byder på friske sorte kirsebær, jordbær, bramble og blomsternoter som smukt bringer afbalanceret syre, subtile tanniner og en frugtig finish.

Denne vin passer perfekt til retter med vildt, smagfuld fisk, grøntsagsretter eller serveret sammen med gedeost.

Montsable, baseret i Sydfrankrigs Languedoc-region, stræber efter at skabe elegante og klassiske vine, der minder om de ikoniske vine fra Bourgogne. De samarbejder med druedyrkere i køligere områder med lavere druesukkerindhold for at opnå druer, der leverer renhed og en harmonisk balance.

Denne vin er velegnet til både veganere og vegetarer og er en skøn repræsentant for Pinot Noir fra Languedoc-området.

God til

City Hang Out

Hverdagshygge

Frankofil

Spontanitet

Årgang
2023
Oprindelsesland
Frankrig
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
13%
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.