2020

Vintae Libalis Rosé

10811
Vegansk, økologisk rosévin med tropisk smagseksplosion.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
119,00 kr. InStock

Libalis Rosé: Din billet til tropisk vinparadis og latter

Vintae Libalis Rosé er en vegansk og økologisk rosévin, produceret af det spanske vinhus Vintae. Vinhuset blev grundlagt i 1999 af José Miguel Arambarri, en passioneret iværksætter fra La Rioja og en stor kender af vinverdenen. I dag leder han projektet sammen med sine to sønner, Ricardo og José Miguel, og skaber en revolution i vinindustrien ved at skabe innovative vine. Vintae er vokset til en sammenslutning af vindyrkere, der alle deler samme vision.

Historien bag Libalis og druesorten Grano Menudo Moscatel

Libalis er Pepe Arambarri's første vin og en drøm om at kaste sig ud i et vin-eventyr i sine bedsteforældres fodspor. Pepe genopdagede druesorten Grano Menudo Moscatel, som var forsvundet fra La Rioja. Denne unikke Muscat-vin lavet på Grenache (Garnacha) og Muscat Blanc à Petits Grains kunne ikke tildeles DO Rioja klassifikation. Derfor blev IGP Valles De Sadacia oprettet i 2003 med hjælp fra Vintae, der omfatter fire af de syv Rioja-dale i den østligste halvdel af regionen.

Økologiske marker i Calahorra og deres betydning

Libalis Rosé er en rosévin fra Salacia-dalene, produceret af vingården Castillo de Maetierra. Vinen kommer fra marker i området Calahorra (Finca Zarcillo og Finca Mejorana), hvor de økologiske stokke har stået siden 1999. Jorden har et højt saltindhold, hvilket giver relativt få druer per stok, men øger den mineralske smagskompleksitet betydeligt. Muscat og Garnacha druerne udvælges omhyggeligt og høstes fra den 23. august til den 10. september om natten ved lave temperaturer i små kasser, så druerne forbliver intakte og ikke gærer for tidligt uden kunstig nedkøling.

Smagsprofil og visuelle indtryk af Libalis Rosé

I glasset fremstår Libalis Rosé smuk laksefarvet, elegant, ren og lys. Næsen indbydes af en herlig duft af æble, pære, fersken, roser og frisk citrus med antydninger af jordbær og grapefrugt. Med god længde, struktur og harmonisk balance mellem frugt, syre og alkohol, hvor ingen enkelt smagskomponent overstyrer de andre, glæder den meget afbalancerede smag enhver gane med en smagseksplosion af jordbær, friske druer og citrus.

Prisvindende vin og madparring

Denne vin har vundet guldmedalje ved Sakura Japan Women's Wine Awards 2016 og er fremragende som en kølig aperitif eller som følgeskab til lette retter som salater, skaldyr eller fisk. Det er vinen, man deler med vennerne, en vin der smager af latter og delt fortrolighed. Vinen man vælger, når man ønsker at slappe af efter en hård dag. En vin, der smager af fredag, uanset hvilken dag i ugen det er.

Libalis Rosé: en tropisk eksplosion i en flaske

Paradis eksisterer og findes i en flaske vin. Libalis er en omfavnende tropisk eksplosion, der transporterer dig til livets vildeste side. Fordi de mest formidable øjeblikke ikke fødes, de skabes. Libalis er dit pas, og du bestemmer, hvem der rejser med dig.

Årgang
2020
Oprindelsesland
Spain
Region
Galicien
Vindistrikt
Rías Baixas
Produktsubtype
Rosévin
Alkoholprocent
12,5%
Producent
Vintae
Volume
75
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.