2019

Carranco Etna Rosso DOC Sicilia

10749

Bourgogne møder Barolo i en symfoni af roser, hyben, jordbær, og et lettere tanninbid, mums!

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
395,00 kr. InStock
Smagenoter

Jordbær

Rose

Rosmarin

Jordbær
 Rose
 Rosmarin

Nerello Mascalese: En Siciliansk Skat Med Bourgogne-Twist

I øjeblikket er vores favorit-drue, Nerello Mascalese. Den kan det med at forene de røde bær, som i en Pinot Noir fra Bourgogne, med de tørre tanniner og rosen- / hybenduft fra en Nebbiolo fra Barolo. Denne unikke kombination gør vinen til en sand fornøjelse for både nybegyndere og erfarne vinelskere.

Vulkanske skråninger på Sicilien

Carranco Etna Rosso DOC Sicilia er en vin, der stammer fra de vulkanske skråninger af Etna-bjerget på Sicilien. Den vulkanske jordbund tilfører vinen en særlig mineralitet, som er svær at finde andre steder. Denne mineralitet giver vinen en ekstra dimension og gør den til noget helt specielt.

Smuk rubinrød farve og kompleks duft

Vinen har en smuk rubinrød farve, der straks fanger øjet. Duften er kompleks og byder på noter af røde bær, roser og en let krydret undertone. Smagen er fyldig og velafbalanceret med en god syre, der giver vinen en friskhed, som gør den yderst drikkevenlig.

Nerello Mascalese-druens aldringsevne

Nerello Mascalese-druen er kendt for sin evne til at ældes med ynde. Carranco Etna Rosso DOC Sicilia kan derfor med fordel gemmes i kælderen i flere år, hvor den vil udvikle endnu flere nuancer og kompleksitet. Det er en vin, der belønner tålmodighed.

Alsidig madparring med siciliansk vin

Denne vin er også meget alsidig, når det kommer til madparring. Den går godt til alt fra grillet kød og vildt til mere delikate retter som pasta med svampe eller risotto. Den er også en fremragende ledsager til oste og charcuteri.

Siciliens tradition og innovation

Carranco Etna Rosso DOC Sicilia er en vin, der virkelig viser, hvad Sicilien har at byde på. Den kombinerer tradition og innovation på en måde, der gør den til et must-try for enhver vinentusiast. Med sin unikke smagsprofil og alsidighed er det en vin, der vil imponere ved enhver lejlighed.

God til

Ferie

Picnic

Lystig

Comfort

Årgang
2019
Oprindelsesland
Italien
Region
Sicilien
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14%
Producent
Borgogno
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.