2023

Hareter Naturbursch

11391

Natur-hvidvin for begyndere. Tiltrækkende som en forfriskende, krydret blomstereng.

På lager
175,00 kr. 115,00 kr. InStock
Smagenoter

Citron

Melon

Nektarin

Citron
 Melon
 Nektarin

Hareters Naturbursch, som frit oversat betyder ”naturdreng”, er en blanding af Weissburgunder, Sauvignon Blanc og Welschriesling. Hvidvinen er et fantastisk godt bud på en ”begynder-naturvin”.

Den er ikke tung og kompleks, men derimod let og frisk med en duft af friske frugter og en tilpas mængde urter. Mineraliteten og eftersmagen af natur er velbalanceret. Som apéritif eller til lette salater er den genial. 

Køb den, hvis du er nysgerrig på, hvad naturvin er for en størrelse og gerne vil gå uden om alt for tung kostald eller sur karklud. Naturbursch er yderst drikkevenlig, ja faktisk vil man kunne betegne den som en ”glou-glou vin” – altså en skøn hvidvin, som er let glider ned. Og vi tør godt påstå, at alle du byder et glas, vil kunne lide den.

Fun fact: Etiketten på denne vin er noget helt særligt, fordi alt er lavet med og af elementer fra naturen: den rødbrune farve er saft fra druerne og navnet står skrevet med rødder fra vinstokken. Insekterne er påmalet med sort blæk og symboliserer den økologiske og biodynamiske produktion med absolut minimal intervention. Etiketten er selvfølgelig printet på genbrugspapir, og ja de papkasser, som Hareter sender deres vin i, er også lavet af genbrugsmaterialer. Selv klisterbåndet, der lukker dem, er miljøvenligt. Vi er vilde med, at omtanken for vores miljø er så gennemgående.

Årgang
2023
Oprindelsesland
Østrig
Produktsubtype
Hvidvin
Alkoholprocent
12%
Producent
Hareter
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Naturvin
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.