2020

Bodega De Bardos Romántica Crianza

10216
Silkeblød med mørke frugter og hengivent fad.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
175,00 kr. InStock
Smagenoter

Dild

Jord

Læder

Dild
 Jord
 Læder

Fra Castiliens ældste vinmarker til din silkebløde gane

Bardos Crianza er en vin, der stammer fra nogle af de ældste vinmarker i D.O. Ribera del Duero. Disse vinmarker afspejler det Castilianske landskab og klima, hvilket giver vinen en unik karakter. Hos Bardos lægger man stor vægt på at respektere druerne, hvilket resulterer i vine med en bemærkelsesværdig elegance og finesse. Denne tilgang sikrer, at hver flaske vin er en autentisk repræsentation af regionens terroir.

Unik karakter fra Ribera del Duero

Romantica Crianza er en særlig vin fra Bardos, lavet på druen Tinta del País. Denne drue er også kendt under navnene Tinta del Fino, Tinto del Toro og Tempranillo, hvilket kan være lidt forvirrende. Vinen har gennemgået en omhyggelig proces, hvor den har fået mindst et år på fad og yderligere et år på flaske. Denne lagring bidrager til vinens komplekse smagsprofil og dybde.

Tinta del País: En drue med mange navne

Resultatet er en tæt og robust vin med en dyb kirsebærrød farve og en mørkviolet kant. Når man dufter til vinen, er de modne mørke frugter meget fremtrædende. Derudover kan man også fornemme noter af tobak og læder, som stammer fra fadlagringen. Disse aromaer giver vinen en ekstra dimension og dybde, som er meget tiltalende.

Kompleks smagsprofil med noter af tobak og læder

I ganen er Romantica Crianza silkeblød og har en god struktur. Den tydelige friskhed i vinen komplementerer de velbalancerede tanniner, hvilket gør den meget behagelig at drikke. Denne friskhed giver også vinen en vis lethed, som gør den velegnet til at blive nydt alene eller sammen med mad. Samlet set er Bardos Crianza en vin, der formår at kombinere tradition og innovation på en måde, der resulterer i en vin af høj kvalitet.

Silkeblød struktur og velbalancerede tanniner

Årgang
2020
Oprindelsesland
Spain
Region
Castilla Y Leon
Vindistrikt
Ribera del Duero
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14,5%
Producent
Vintae
Volume
75
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.