2021

No es Pituko Cabernet Franc

11012

En livlig og intens Cabernet Franc.

92 point, Din Vinguide, juni 2024: "Rødfrugtet og meget saftigt udtryk. Runde og bløde tanniner, masser af skovbær, urter og krydderier. Kølig stil vin med en flot afslutning.”

På lager
185,00 kr. 145,00 kr. InStock

En smagsrejse til Curicó-dalen med naturens egne noter

No es Pituko Cabernet Franc 2021 er en livlig og intens vin, der skiller sig ud med sit let uklare udseende, som skyldes den naturlige vinificering. Denne vin er en ren invitation til sanserne med sine dejlige noter af røde frugter, mørke kirsebær og grøn peber. Disse smagsnuancer ledsages af subtile toner af chokolade og lakrids, hvilket giver en kompleks og tilfredsstillende smagsoplevelse. De silkebløde tanniner gør vinen yderst tiltalende for vinelskere.

Vinmarkerne i Curicó-dalen, Chile

Vinmarkerne på Viña Echeverría, hvor denne vin produceres, ligger i Curicó-dalen i Chile, i en højde på 243 meter over havets overflade. Klimaet i denne region er middelhavspræget med lange, tørre somre og skarpt solskin, hvilket er ideelt for vinproduktion. Den markante temperaturforskel mellem dag og nat, hvor de kølige aftener bidrager til at skabe en naturlig balance mellem syre og aromatisk kompleksitet i frugten, er en væsentlig faktor i vinens unikke karakter.

Naturlig vinificering og autentisk smag

Denne vinoplevelse er skabt med så stor omhu og kærlighed, at det kan smages i hver eneste dråbe. Producenten har lagt vægt på at bevare vinens naturlige egenskaber, hvilket resulterer i en autentisk og uforfalsket smag. Det er en vin, der taler til både hjertet og ganen, og som formår at fange essensen af den jord, hvor druerne er dyrket.

Overgangen til naturvin hos Viña Echeverría

En interessant bonusinfo om producenten er, at de begyndte at producere naturvin efter en gruppe sommelierer smagte på vinene direkte fra tankene og var meget begejstrede for smagen. De spurgte, hvorfor man ikke bare stoppede der, og vupti - så var det gammeldags vinmageri med fadlagring væk. Dette skift markerede begyndelsen på en ny æra for Viña Echeverría, hvor fokus er på at skabe vine, der er så naturlige og autentiske som muligt.

En oplevelse med No es Pituko Cabernet Franc 2021

No es Pituko Cabernet Franc 2021 er således ikke blot en vin, men en oplevelse, der afspejler en dyb respekt for naturen og en passion for vinfremstilling. Det er en vin, der inviterer til at blive nydt i godt selskab, og som efterlader et varigt indtryk på dem, der smager den.

God til

Sommerhus

Blindsmagning

Eventyrlysten

Hygge

Årgang
2021
Oprindelsesland
Chile
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14%
Volume
75cl
Naturvin
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.