2021

Domaine Chibaou, Preambulé Pet Nat

10817

Eksklusiv Pet Nat med frisk, citrusagtig smag.

Ikke på lager
198,00 kr. 132,00 kr. OutOfStock

Kun 3200 flasker: letvægts-Pet Nat med frisk lime twist

Her er der kun 3200 flasker i produktion. Denne letvægts-Pet Nat er lavet på druen Colombard og holder kun 8,5 % alkohol. Pet Nat er en forkortelse af udtrykket "Pétillant Naturel," og Pet Nat-produktion stammer faktisk fra før Champagne-tiden. Pet Nat er produceret på metoden, som hedder "méthode ancestral."

Historien bag méthode ancestral

Méthode ancestral er en kendt landlig/bondsk metode. Det er en billig, men dog meget ukontrollerbar metode at producere mousserende vin på. Primær fermentering stoppes inden den er færdig, hvor den sekundære fermentering foregår i flasken selv, indtil gærcellerne har nedbrudt sukkerresterne. Med denne proces skabes en reaktion i Pet Nat-vinen, som danner kuldioxid og derved skaber de naturlige lette bobler.

Smagsprofil og aroma i Preambule Blanc

Preambule Blanc har en flot gul farve. Næsen er fyldt med noter af lime, citrus og hvid frugtkød. Du får et dejligt lille angreb af sødlig frugt, men stadig en super frisk afslutning. Det er en let drikkelig og venlig Pet Nat, som er perfekt til forskellige anledninger.

Madparring med Colombard-baseret vin

Denne vin er ideel til at nyde sammen med grillede fisk, hvor dens friske og lette karakter komplementerer fiskens smag. Den kan også være en fremragende ledsager i det søde køkken, især til frugtbaserede desserter som æble- eller pæretærte. Kombinationen af vinens syrlighed og frugtens sødme skaber en harmonisk smagsoplevelse.

Eksklusivitet og tradition i Preambule Blanc

Preambule Blanc er ikke bare en vin; det er en oplevelse af tradition og håndværk. Den repræsenterer en gammel metode, der bringer en unik og autentisk smagsprofil til bordet. Med sin begrænsede produktion på kun 3200 flasker er det en eksklusiv vin, der er værd at prøve for enhver vinelsker.

Årgang
2021
Oprindelsesland
France
Region
Bordeaux
Vindistrikt
Bordeaux
Produktsubtype
Mousserende vin
Alkoholprocent
8,5%
Producent
Domaine Chibaou
Volume
75
Økologisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.