Lopez de Haro Reserva
Druer: Tempranillo og Graciano.
Lagring: 20 måneder i franske egetræsfade, brugt 1 til 3 gange.
Høst: Håndplukket i anden og tredje uge af oktober.
Vinmark: Gamle vinmarker med meget lavt udbytte, beliggende på de næringsfattige jorder ved Ebro-flodens terrasser i området omkring San Vicente de la Sonsierra (La Rioja).
Vinifikation: Fremstillet i 30.000 liters tanke. Gæring ved 28ºC. Maceration i 2 uger.
Smagsnoter:
Farve: En vin med mellem-høj intensitet, rubinrød farve med teglfarvet kant, hvilket afspejler dens lange fadlagring og rolige flaskelagring.
Næse: Kraftfuld aroma med primære dufte af moden frugt, ledsaget af komplekse krydrede og balsamiske noter samt et let strejf af vanilje.
Smag: Balanceret og fyldig på ganen, en rund og blød vin med modne og søde tanniner, der giver en lang eftersmag. En elegant, klassisk Rioja.
Mød dem, der har lavet din vin
Spansk familievirksomhed med en kærlighed for vin. Vintae er fra La Rioja i Spanien, men de rejser gerne langt for at få fingrene i de helt rigtige vine. Vintae blev startet af José Miguel Arambarri Terrero – en forretningsmand fra La Rioja – der i 1999 besluttede sig for at vende tilbage til familiens rødder: at producere lækre spanske vine. Desværre var familiens egne marker ødelagt af et vinlus-angreb. Han indgik i stedet samarbejde med Castillo de Maetierra og Maetierra Dominum. Det blev startskuddet for Vintae og udviklingen af Libalis-serien. Han fik senere selskab af sine sønner, Richi og José Miguel, der udgør Vintae, som vi kender det i dag.