2022

Mas des Restanques Vacqueyras - ØKO

11249
Kirsebær, lakrids og en lidt muldet næse, fri for fad og tilsætningsstoffer.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
270,00 kr. InStock
Smagenoter

Bagekrydderier

Brombær

Hindbær

Bagekrydderier
 Brombær
 Hindbær

Hos Mas des Restanques finder du super skønne Rhône-vine, og generelt er huset en rigtig god introduktion til netop Rhône. Modsat mange andre producenter, så er Mas des Restanques økologisk og bruger så lidt sulfitter, at man nærmest kan kalde dem for naturvine også. Og så er de ikke lagret på fad.

Det giver vinene en lidt jordet smag, som i høj grad klæder dem. Denne Vacqueyras er en traditionel blanding af 70% Grenache, 15% Syrah og 15% Mourvèdre, modnet i beton beholdere. Vinen er blød og fløjlsagtig, med masser af kraft og saft, men stadig kølig og frisk, fordi den ikke er lagret på fad.

Her er noter af mørke bær, peber og en snært lakrids. Samtidig har den en dejlig jordisk tørhed i tanninerne, som ellers er velbalancerede. Vi tør godt servere den til for eksempel vildt eller rødt kød, mere eksotiske retter eller måske endda milde oste.

Årgang
2022
Oprindelsesland
Frankrig
Region
Rhône
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14%
Volume
75cl
Økologisk
Ja
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.