Grillo

1 produkter

En hvidvinsdruesort, der stammer fra Sicilien, Italien. Denne drue er kendt for at producere friske og aromatiske hvidvine med en karakteristisk syrlighed og en behagelig citrusduft. Smagsprofilen for Grillo-vine omfatter typisk noter af citron, lime, grøn æble og nogle gange en ...

Cantina Amato - Grillo DOC Sicilia
Cantina Amato - Grillo DOC Sicilia
Bio Øko

Cantina Amato - Grillo DOC Sicilia

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
150,00 kr. InStock
1 ud af 1 produkter

En hvidvinsdruesort, der stammer fra Sicilien, Italien. Denne drue er kendt for at producere friske og aromatiske hvidvine med en karakteristisk syrlighed og en behagelig citrusduft.

Smagsprofilen for Grillo-vine omfatter typisk noter af citron, lime, grøn æble og nogle gange en subtil mineralitet. Disse vine har en lys til medium krop og en frisk syrestruktur, hvilket gør dem til fremragende ledsagere til skaldyr, fisk og lette pastaretter.

Grillo-druen har fået en vis popularitet i de senere år og bruges ofte til at producere både enkeltmarks vine og blandinger. Den er også en vigtig ingrediens i produktionen af ​​Marsala, en kendt italiensk dessertvin. Grillo-vine er blevet rost for deres friskhed og kompleksitet, hvilket gør dem til en spændende del af Siciliens vinkultur.

Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.