2018

Juris Pinot Noir Reserve

11172
Åbenlyst blæret og fuldt forløst opvisning i Østrigs Pinot potentiale. Bourgogne, pas på!

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
495,00 kr. InStock
Smagenoter

Champignon

Hindbær

Kirsebær

Champignon
 Hindbær
 Kirsebær

Østrigsk elegance møder bourgognevarme: En vin med kant

Pinot Noir-druerne til denne vin får en forlænget macerationstid for at trække maksimalt ekstrakt og smag til vinen. Vinen lagres i et år i små nye fade og får efterfølgende lov til at hvile i seks måneder på store, gamle egefade, før den flaskes. Denne proces giver vinen en kompleksitet og dybde, som er svær at finde i mange andre vine.

Smagsprofil inspireret af Bourgogne

Det giver vinen en rundhed og en blødhed, lidt som en varm bourgognevin, men fordi der her er tale om en østrigsk vin, fornemmer man også en slags metallisk kølighed, som ikke er at finde i de franske varianter. Farven er flot rubinrød med violette reflekser, hvilket gør den visuelt tiltalende og indbydende.

Noter af tobak og bærfrugter

Der anes noter af tobak fra fadlagringen, men den er ikke gennemtrængende. Både røde og mørke bærfrugter, som kirsebær og brombær, og en snært kandiseret appelsin og urter træder frem. Disse smagsnoter giver vinen en kompleks og nuanceret profil, som gør den spændende at drikke.

Velintegrerede tanniner og krydret eg

Tanninerne er velintegrerede med den sødlige frugt i overfladen, og så får man fornøjelsen af lidt krydret eg i finishen. Denne balance mellem tanniner og frugt gør vinen både tilgængelig og interessant for vinelskere på alle niveauer. Den krydrede eg i finishen tilføjer en ekstra dimension, som gør smagsoplevelsen endnu mere tilfredsstillende.

Perfekt til madparring

Prøv den til en beef wellington eller en svamperisotto, men her er mange muligheder! Generelt er det bare en super lækker mad-vin, som kan løfte enhver ret til nye højder. Den alsidighed gør den til et sikkert valg, uanset hvilken type mad du planlægger at servere.

Juris Pinot Noir Reserve: en sofistikeret vin

Juris Pinot Noir Reserve er en vin, der virkelig skiller sig ud. Den kombinerer det bedste fra både den gamle og den nye verden, og resultatet er en vin, der er både sofistikeret og tilgængelig. Med sin komplekse smagsprofil og elegante finish er det en vin, der vil blive husket længe efter, at flasken er tom.

Årgang
2018
Oprindelsesland
Østrig
Region
Burgenland
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
13,5%
Producent
Juris
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.