Hitching Post Big Circle 2016 2016

Sideways hangout'et kan også lave Syrah. Med pebernoter, friskhed og masser af mørke bær.
90
Din Vin Guide
Føj til ønskeliste
  • Blomme
  • Chokolade
  • Tobak

Big Circle – en form for “Sideways” Syrah

Denne skønne Syrah er faktisk grunden til, at vi i sin tid tog dette kendte hus ind i Husted Vin porteføljen – og ikke pga. deres Pinot Noir, som de ellers slår sig på.

Druerne stammer fra tre forskellige områder, Purisima Mountain Vineyard, Santa Ynez Valley og Cottonwood Canyon vineyards, det vil sige, at druer fra både varme og relativt kølige marker vinificeres separat, blandes og lagres på gamle franske fade. Resultatet er en vin med masser af krop og kraft, hvor den europæiske og mere stramme stil blander sig med det amerikanske og flæskede på en fin og velbalanceret måde.

Den er ikke amerikaner-bombastisk, og det klæder den rigtig godt. Duften byder på et skønt mix af mørk frugt som brombær, kirsebær og blomme samt noter af peber, lakrids og lidt kaffe. Et fint tanninbid og en syre, som harmonerer godt med både de frugtige og mere jordede og krydrede noter. Virkelig en skøn vin, som aldrig fejler.

Din Vinguide (90 point): En anelse henkogt frugt i næsen. Hindbærkompot, blommer og brombær med et sødmefuldt touch fylder munden, hvor også en røget, flæsket note vinder frem. En vin med tyngde og power.

Produkttype

Druer

Indhold

75

Alkohol

14.5

Vindistrikt

År

2016

Land

Producent

Indkøbskurv