2012

Champagne André Jacquart Vintage 2012

10010
Vintagechampagne på Chardonnay.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
1.400,00 kr. InStock
Smagenoter

Champignon

Citron

Fersken

Champignon
 Citron
 Fersken

Pop en Grand Cru fest med saftspændt charme

Champagne André Jacquart Vintage 2012 er en fadgæret, kraftfuld og blid vin med masser af saftspændt Chardonnay charme. Druerne til denne vin kommer udelukkende fra en Grand Cru mark i Mesnil-sur-Oger, hvor også de store Champagnehuse som Krug og Salon høster deres druer. Dette eksklusive område bidrager til vinens unikke karakter og høje kvalitet.

Dosage og smagsprofil

Dosagen er kun 4g/l, hvilket giver en tør og elegant smagsprofil. Vinen har et tydeligt strøg af fad, som harmonerer smukt med de frugtige noter af æbler, pærer og kantareller. Denne kombination skaber en infusion af intense smage, der gør vinen kompleks og meget skøn. Boblerne er livlige men runde, hvilket giver en raffineret og behagelig mundfølelse.

Chardonnay-druernes bidrag

Chardonnay-druerne fra Grand Cru marken bidrager til vinens finesse og dybde. De frugtige noter af æbler og pærer giver en friskhed, mens kantarellerne tilføjer en jordagtig nuance, der gør smagsoplevelsen endnu mere interessant. Fadlagringen tilfører en subtil vanilje- og krydderinote, som komplementerer de frugtige elementer perfekt.

Velegnet til forskellige lejligheder

Denne Champagne er ikke bare en drik, men en oplevelse. Den elegante balance mellem syre, frugt og fad gør den velegnet til både aperitif og til at ledsage lette retter som skaldyr og fisk. Den kan også nydes alene som en luksuriøs treat ved særlige lejligheder.

En elegant Chardonnay-Champagne

Kort sagt får du her en elegant Chardonnay-Champagne, der kan måle sig med de allerbedste. Vi vil gladeligt poppe den ved enhver festlig lejlighed, da den med sin komplekse smagsprofil og raffinerede bobler altid vil imponere. Champagne André Jacquart Vintage 2012 er en vin, der fortjener at blive nydt og fejret.

God til

Jazz and Summer

Wedding Bells

Reunion

Eventyrlysten

FOMO

Big Spender

Årgang
2012
Oprindelsesland
Frankrig
Region
Champagne
Produktsubtype
Champagne
Alkoholprocent
12,5%
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.