Montsable Pinot Noir
Køb 6 stk. og spar 10%
Citron
Vanilje
Æble
Er resultatet af omhyggelig druedyrkning i vinmarker beliggende på sletterne og ved foden af Haute Vallee i Limoux-regionen i Pays D'Oc, Languedoc-Roussillon. Disse køligere klimaområder er ideelle til dyrkning af Pinot Noir-druer. Under vinificeringen følger man de traditionelle burgundiske metoder, herunder skånsom ekstraktion ved at trykke drueskallerne ned, lavtemperaturskærmning og modning i rustfrit stål med særlig fokus på de fineste bær. Yderligere modnes 10% af vinen i tre måneder i nye franske egetræsfade.
Resultatet er en smuk rubinrød vin med en fortryllende duft af friske røde kirsebær, saftige jordbær, brombær og subtile blomsterhint. Den glatte, silkebløde smag byder på friske sorte kirsebær, jordbær, bramble og blomsternoter som smukt bringer afbalanceret syre, subtile tanniner og en frugtig finish.
Denne vin passer perfekt til retter med vildt, smagfuld fisk, grøntsagsretter eller serveret sammen med gedeost.
Montsable, baseret i Sydfrankrigs Languedoc-region, stræber efter at skabe elegante og klassiske vine, der minder om de ikoniske vine fra Bourgogne. De samarbejder med druedyrkere i køligere områder med lavere druesukkerindhold for at opnå druer, der leverer renhed og en harmonisk balance.
Denne vin er velegnet til både veganere og vegetarer og er en skøn repræsentant for Pinot Noir fra Languedoc-området.
God til
City Hang Out
Hverdagshygge
Frankofil
Spontanitet
Mød dem, der har lavet din vin
Vi skaber vine fra eftertragtede steder. Eksklusive, gamle vinmarker, værdsat for deres unikke karakter – den svært definerbare forskellighed, noget mere. At de næsten altid også er smukke, er bare endnu en fordel ved at være forankret i dette område. Mens vi eventyrer, opdager og genopdager, kører, går, taler og smager vi for at finde særlige steder. Vi har rejst med vores venner og ekstraordinære vinproducenter, der excellerer i deres håndværk og har en iboende respekt for den jord, de og deres familier er en del af. Det er disse mennesker og steder, der inspirerer vores vinproduktion. Det er vores pligt at skabe vine, der giver frugten mulighed for at udtrykke stedets ånd – ‘L’esprit du lieu’.