HUSTED VINFESTIVAL

Tag din Partner in Wine under armen og gå på tour de force i vores sortiment, når vi slår dørene op til vores populære Husted Vinfestival i Sydhavn. Næste omgang løber af stablen 4. - 5. Oktober 2024. Køb dine billetter nu!

Er du klar til at få en på vin-opleveren? Husted Vinfestival er efterhånden en populær genganger i vores fede lokaler og hyggelige omgivelser på Bådehavnsgade 42A i Sydhavnen, og vi kan næsten ikke vente med at slå dørene op igen.
 
To gange om året får vi besøg af ca. 20 af vores bedste vinproducenter fra alle verdens hjørner, som står klar til at skænke vin i stride strømme, og passioneret deler ud af finurlige og spændende anekdoter om deres vine og vineri. Det er altid en stor fornøjelse at fylde vores hovedlager med hundredevis af glade, vininterreserede mennesker.
 
Udover at du kan smage frit fra over 40 forskellige vine, kan du selvfølgelig også købe dine favoritter til en skarp tilbudspris på dagen! Det vil du altså ikke gå glip af.
 
Har du ikke været med endnu? Eller er du bare vild med konceptet og vil smage de nye årgange på vores populære klassikere og spændende nyheder i sortimentet? Så skynd dig at købe billet til dig og din Partner in Wine til næste Husted Vinfestival! I kan allerede nu ryde kalenderen den 4 - 5. OKTOBER 2024, når Husted Vinfestival er tilbage med flere gode stunder.
 
Vi glæder os! Find billetterne nedenfor. 

BILLETTER TIL HUSTED VINFESTIVAL

Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.