Kenn husted

om
husted

Fundamentet i virksomheden Husted Vin er den gode historie

Historien om rejser, iværksætteri og evig udbrydertrang. Om unikke samarbejder med vinbønder og leverandører, om madfantasier, og om passionerede mennesker i køkkenet og bag baren. I centrum står manden der startede det hele, Kenn Husted, som fortsat er både ejer, vinimportør, idémand og krofatter.

Fra det første åndehul åbnede i 1997 er der løbet meget vin i åen, og i dag består Husted af en række forskellige restaurationer og fire vinbutikker rundt om i skønne København; Bibendum, Falernum, Paté Paté, Husted Vin Kødbyen, Husted Vin Østerbro, Husted Vin Sydhavn samt Husted Vin Gl. Strand. Hver og en har deres særegenhed og identitet, men det fælles mål at skabe uforglemmelige mad- og vinoplevelser og møde gæsten i øjenhøjde – hver gang.

I dag består familien af rundt regnet af 150 dedikerede ansatte, der alle bidrager til at gøre Husted til noget særligt. For Husted er en virksomhed, der gør en dyd ud af ikke at være som alle andre i restaurationsbranchen. Kenn Husted følger sit hjerte og tør tage chancer, og det afspejles i virksomhedens vækst. Historien slutter aldrig, tværtimod tilskrives der hele tiden flere kapitler i form af nye restaurationer, anderledes samarbejder på tværs i branchen eller import af spændende vine og råvarer.

Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.