2021

Canta Muda Le Estacion

11462

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
329,00 kr. InStock

Denne vin er lagret i 12-13 måneder på 500 liters franske egetræsfade.

Vingårdens data: Druerne kommer fra en vingård beliggende i 820 meters højde i området La Trinitaria og El Pino i kommunen La Horra. Jorden er en blanding af sand, kalk og småsten, hvilket giver druerne en god balance mellem mineralitet og struktur. Vinstokkene er plantet tæt med omkring 4000 planter per hektar, og den maksimale produktion er 3800 kg druer per hektar. Vinen er lavet udelukkende på tempranillo-druer, som er en af Spaniens mest kendte druer.

Fremstillingsproces: Vinhøsten foregår manuelt, og druerne bliver nænsomt lagt i små kasser, som kun kan indeholde 15 kg, for at undgå, at de bliver beskadiget. Druerne bliver derefter udvalgt to gange – først i vinmarken og igen på vingården, så kun de bedste druer bruges. Før fermenteringen starter, ligger druerne koldt i 48 timer for at trække flere aromaer ud. Fermenteringen sker ved temperaturer under 28°C og ved hjælp af naturlig gær, som findes på druerne selv. Gæringen overvåges nøje, og vinen hældes fra, når smagen er klar.

Efter gæringen lagres vinen i 12-13 måneder på franske egetræsfade med medium ristning og fint korn, hvilket giver vinen en mere elegant og nuanceret smag.

Farve og smag: Vinen har en dyb kirsebærrød farve med violette nuancer, og den fremstår ren og skinnende i glasset. I duften fornemmes frisk rød frugt som citrus samt modne, mørke bær som skovbær. Der er også en baggrund af let ristede aromaer fra lagringen på egetræsfade.

Når man smager vinen, føles den frisk og livlig med en blød og behagelig sødme. Den har en tæt og rund midtersmag, hvor man tydeligt kan smage de modne frugter. Til sidst kommer der elegante noter fra træet, som giver en let krydret eftersmag, der varer ved længe.

Serveringstemperatur: Vinen bør serveres ved en temperatur mellem 12 og 16°C, for at dens smag og aromaer kommer bedst til udtryk.

Denne vin er ideel til at nyde sammen med gode venner eller til at ledsage et lækkert måltid. Den afspejler en balance mellem friskhed og modenhed, hvilket gør den både spændende og behagelig at drikke.

Årgang
2021
Oprindelsesland
Spanien
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
14,5%
Producent
Canta Muda
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.