Espinaler, Pimiento Pepper

10867
På lager
59,00 kr. InStock

Pimiento del piquillo Espinaler med oprindelsesbetegnelse (DOP) er en piquillo-peber på dåse, der kommer fra Lodosa-området i Navarra, Spanien. Den er kendt for sin fremragende smag, som skyldes, at peberfrugterne bliver ristet over bøgetræ og skrællet i hånden. Dette gør dem til et ideelt valg til at lave tapas, små snacks, salater eller sandwiches, blandt mange andre retter. Peberfrugterne fås enten hele eller i skiver.

Ekstra information:

Piquillo-peberfrugten er en lille, trekantet rød peber, der er populær i det spanske køkken, især i regionen Navarra, hvor den dyrkes under særlige betingelser. Oprindelsesbetegnelsen (DOP) betyder, at produktet er beskyttet og kun må komme fra et bestemt geografisk område, i dette tilfælde Lodosa. Dette sikrer en høj kvalitet og autenticitet i produktet.

De bliver traditionelt tilberedt ved at blive ristet over bøgetræ, hvilket giver dem en unik røget smag. Efter ristningen bliver de skrællet i hånden, hvilket bevarer deres naturlige smag og tekstur uden brug af vand eller kemikalier, som man nogle gange ser i industrielle processer.

Piquillo-peberfrugter er meget alsidige og bruges ofte i spansk gastronomi som fyldte med forskellige ingredienser som fisk, kød eller grøntsager. De er også en vigtig del af tapas-kulturen, hvor de serveres både kolde og varme.

Oprindelsesland
Spanien
Produktsubtype
Producent
Espinaler
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.