NV

La Sueca Sangria - 1 liter

11048

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
149,00 kr. InStock

La Sueca kan oversættes til "Svenskeren".

Den svenske Sangria er en håndlavet sangria. Til fremstillingen bruges en frisk og frugtig vin baseret på Garnacha og Tempranillo, som er macereret med naturlige ekstrakter af appelsinjuice, citron, kanel, fersken, abrikos, lime og andre røde frugter i flere uger. Derefter tilsættes naturlig druemost for at give en sød og afbalanceret smag.

Den svenske Sangria er et nostalgisk tilbageblik. En rejse til begyndelsen af frisind og demokrati i Spanien. Flasken bringer os tilbage til sommeren på en campingplads i Benidorm i 1970'erne, til guateques (spanske fester) og de første familieferier i fyldte biler.

Det er minderne om disse vidunderlige somre, samlet i en farverig flaske, charmerende og fuld af små hentydninger til den tid, hvor alt var ved at blive afsløret.

Smagsnoter: Den svenske Sangria har intensiteten af en sommerforelskelse og den vidunderlige friskhed fra en nudiststrand. En sangria med 11% alkohol, som de klassiske, kirsebærrød, klar og skinnende. Aromaen domineres af kanel, appelsin, citrus og fersken. Smagen er frisk, behagelig og sød, og den efterlader en fornemmelse af frugtig vin med citrustoner.

Årgang
NV
Oprindelsesland
Spanien
Produktsubtype
Rosévin
Alkoholprocent
11%
Volume
100cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.