2023

Sans Pretention Rosé Luberon Syrah

11362

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
139,00 kr. InStock

En rosévin uden at gøre sig til, præsenteret i en flot flaske. Den er den perfekte følgesvend til en hyggelig stund på terrassen, en god grillfest eller en havefest med venner.

Denne lyserøde rosé kommer fra Luberon-vinområdet, som ligger i et solrigt område i hjertet af Rhône-dalen i det sydlige Frankrig. Luberon nyder godt af det varme middelhavsklima, hvilket skaber ideelle betingelser for dyrkning af druer til vinproduktion. Regionen er kendt for at producere friske og lette vine, som denne rosé, der er perfekt til sommerens hyggelige stunder.

Vinen har en mild smag, som gør den velegnet til at nyde i afslappede omgivelser – den passer godt til lette retter, som fx salater, grillet fisk eller skaldyr. Rosévinens lette og friske karakter gør den til et oplagt valg, når vejret er varmt, og man har lyst til en afkølende, let vin, der ikke dominerer smagsløgene, men snarere komplementerer maden og stemningen.

God til

Hverdagshygge

Sommer i Danmark

Spontanitet

Årgang
2023
Oprindelsesland
Frankrig
Produktsubtype
Rosévin
Alkoholprocent
13%
Volume
75cl
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.