Bliv eventmedarbejder hos Husted Vin og få store oplevelser med på farten

Husted Vin afholder og deltager denne sommer på Copenhell & Folkemødet på Bornholm.

I den forbindelse søger vi medarbejdere der kan være med til at gøre vores event til en fest for vores gæster.

Til Folkemødet sørger vi for transporten til og fra Bornholm. Vi klarer også forplejning så du hverken står sulten op eller går tørstig i seng, samt indkvartering i vores Camp.

Du skal være klar på en alsidig arbejdsdag, hvor du er med til hjælpe hvor der er behov. Arbejder vil bestå i at serverer mad, vin og øl fra vores barer, lettere køkken arbejde på salgsstederne samt praktisk arbejde i forbindelse med opsætning og nedtagning af events.

Du er:

  • Struktureret og mødestabil.
  • Du har et glimt i øjet, er den gode fortæller og frem for alt brænder du for at give vores gæster en på opleveren.
  • Du kan det der med service og har prøvet det før.
  • Godt humør og en team spiller

Vi søger til følgende stillinger:

  • Barpersonale
  • Køkkenmedhjælpere
  • Serveringpersonale

Har du lyst til at være med på holdet ansøg HER. Du kan i opslaget vælge om du ønsker at stå til rådighed for Folkemødet eller Copenhell, eller begge dele.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at skrive en mail til Sarah, sarah@hoshusted.dk eller Torben, torben@hoshusted.dk.

Arbejdstid og løn: Arbejdstiden er både dag, aften & weekend, du skal have mulighed for at arbejde mindst fuldtid i uge 24, samt have mulighed for at arbejde mindst 10 timer i uge 23. Stillingen er tidsbegrænset til disse 2 uger. Arbejdet er timelønnet, til en attraktiv timesats.

Husted Gruppen arbejder aktivt på at øge diversiteten og mangfoldigheden. Derfor håber vi, at du – uanset din kønsopfattelse, seksualitet, religion, hudfarve, politiske overbevisning, alder, etnicitet og personlige identitet, har lyst til at søge job hos os.

Copenhell frivillige_3
Indkøbskurv