2022

Pour Le Vin Cerise Sur le Gateau Cabernet Sauvignon

11221
”Kronen på værket” Cabernet Sauvignon.

Køb 6 stk. og spar 10%

På lager
119,00 kr. InStock

Fransk solskin på flaske: en krydret frugtbombe

Dette er, ifølge Pour le Vin selv, ”Kronen på værket”. Denne Cabernet Sauvignon fremviser det bedste inden for moderne fransk vinproduktion! Druerne er dyrket i solbeskinnede vinmarker i Languedoc, hvor rigelige solskinstimer udvikler moden frugt- og kryddersmag. Languedoc-regionen er kendt for sit varme klima og sine optimale betingelser for vinproduktion, hvilket gør det til et ideelt sted for dyrkning af Cabernet Sauvignon.

Moderne vinproduktion i Languedoc

Druerne høstes ved perfekte modenhedsniveauer og gennemgår derefter maceration og gæring i to uger på rustfri ståltanke. Her bliver der ikke brugt eg, netop for at bevare de friske frugtsmage. Denne metode sikrer, at vinen bevarer sin naturlige friskhed og frugtighed, hvilket er karakteristisk for moderne vinproduktion i regionen. Det er en proces, der kræver præcision og omhu for at opnå den ønskede balance og kompleksitet.

Smagsprofil af Cerise Sur le Gateau

Vinen i glasset er fyldt med saftige, mørke og røde frugtsmage og pebrede noter. Blomme- og solbæraromaer balancerer dejligt med sort peber og krydderier, hvilket gør denne vin vidunderligt lækker. Den komplekse smagsprofil gør den til en alsidig vin, der kan nydes alene eller sammen med mad. De forskellige smagsnoter spiller harmonisk sammen og skaber en vinoplevelse, der er både rig og tilfredsstillende.

Madparring med Cabernet Sauvignon

Server den med en moussaka, svamperisotto, eller endda en Schwarzwald kage. Denne vin er alsidig nok til at komplementere en række forskellige retter, fra det salte til det søde. Moussakaens krydrede og fyldige smag, svamperisottoens jordagtige noter og Schwarzwald kagens sødme og kompleksitet vil alle blive fremhævet af vinens frugtige og krydrede karakter. Det gør Cerise Sur le Gateau til et fremragende valg til enhver lejlighed, hvor mad og vin skal gå op i en højere enhed.

Årgang
2022
Oprindelsesland
France
Vindistrikt
Vin De France
Produktsubtype
Rødvin
Alkoholprocent
13%
Producent
Boutinot SAS
Volume
75
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.