Husted
– en familie med kærlighed til mad og vin
Familien består af:
Paté Paté, Bibendum, Falernum, Wakha, Husted Vin Engros, Husted Vin Sydhavn, Husted Vin Gl. Strand, Husted Vin Østerbro, Husted Vin Kødbyen og Centralen i Nordhavn.
Fundamentet i Husted er den gode historie. Historien om rejser, iværksætteri og evig udbrydertrang. Om unikke samarbejder med vinbønder og leverandører, om madfantasier, og om passionerede mennesker i køkkenet og bag baren.
Fælles for alle vores restauranter er kærligheden til mad og vin samt den passion der skal til for at forretning med hjertet på rette sted. Vi er ikke som alle andre, og det er vi stolte af. Her er ingen uniformer eller dress code, men engagerede personligheder med fokus på at levere den bedste oplevelse.
I dag består familien af rundt regnet af 100 dedikerede ansatte, der alle bidrager til at gøre Husted til noget særligt.
Hos Husted driver vi en ansvarlig forretning med kærlighed og respekt for hinanden – vi passer på hinanden som en familie passer på hinanden. Vi er ligeledes bevidste om vores forpligtelse til at investere i og værne om det (lokal)samfund vi er omgivet af. Vi hylder mangfoldigheden, arbejder målrettet for at reducere vores CO2-aftryk og deltager hvert år i velgørende arrangementer.
Vi lytter til vores medarbejdere og opfordrer til at de byder ind med idéer til hvordan Husted kan støtte lokale initiativer og producenter, og hvordan vi gennem vores handlinger gør vores forretning endnu mere bæredygtig. Vi arbejder med ansvarlig leverandørstyring, der sikrer, at vores leverandører lever op til danske og europæiske standarder i forhold til arbejdspladsmiljø, dyrevelfærd og beskyttelse af miljøet.
Vi stræber hele tiden efter at finde de bedste og mest bæredygtige produkter, og derigennem påvirke vores samarbejdspartnere, leverandører og miljøet omkring os positivt. Samtidig, som en af de største vinimportører, kan vi påvirke hvad danskerne eksponeres for, og det ansvar er vi os bevidst.