2022

Paso a Paso Orange

10745
Unik argentinsk orangevin med kompleks, balanceret smag.

Køb 12 stk. og spar 10%

På lager
210,00 kr. InStock

En argentinsk orangevin, der danser tango på tungen

Paso a Paso Orange 2021 er en fascinerende field blend, der kombinerer fire forskellige druer fra tre unikke områder i Mendoza. Denne vin er et blend af druer, som sjældent ses udenfor Argentina. Criolla Grande, en af de gamle produktive druer plantet tilbage i tiden, da spanierne kom til området, er en af hovedkomponenterne. Rosé Moscatel, en sjældenhed i sig selv, og den aromatiske drue Torontes tilføjer en blomstrende karakter til vinen.

Unik fremstillingsmetode for orangevin

Vinen er fremstillet som en orangevin og har macereret i mere end 150 dage. Denne lange macerationstid giver vinen en kompleks og rig smagsprofil. Paso a Paso Orange 2021 er en symfoni af smagsnoter, der inkluderer hyldeblomst, smørblomster, sødmefyldte friske abrikoser, hyben og akaciehonning. Derudover har vinen en skarp friskhed, der minder om tørrede appelsiner.

Letbenet og balanceret orangevin

På trods af sin status som orangevin er Paso a Paso Orange 2021 utrolig letbenet og ikke præget af de tørre tanniner, som ofte karakteriserer denne vintype. Vinen er en ren slubrevin, der imponerer med sin balance og finesse. Den opfylder alle naturvinsparametre: den er håndhøstet, gæret på egen gær, ufiltreret og uden tilsætningsstoffer.

Ros fra anerkendte kilder

Vinen har fået ros fra flere sider, herunder Jyllands-Posten, som gav den fire stjerner. Avisen beskrev vinen som "livlig, med glad frugt og noter af orangeskal. Frisk syre og kraft nok til at matche karryretter. En glad drik."

Argentinsk vin med unik sammensætning

Paso a Paso Orange 2021 er en vin, der skiller sig ud med sin unikke sammensætning og fremstillingsmetode. Den er et spændende valg for dem, der ønsker at udforske nye smagsoplevelser og nyde en vin, der er både kompleks og letdrikkelig. Med sin rige bouquet og balancerede smag er denne vin et fremragende eksempel på, hvad argentinsk vin kan tilbyde.

Årgang
2022
Oprindelsesland
Argentina
Region
Mendoza
Vindistrikt
Mendoza
Produktsubtype
Orangevin
Alkoholprocent
12,5%
Producent
NOW Argentina
Volume
75
Sulfitter
Ja
Ved at klikke "Accepter alle" giver du samtykke til, at vi med cookies indsamler information omkring din adfærd på vores hjemmeside. Vi benytter denne information til funktionelle, statistiske og markedsføringsmæssige formål.