Vino Lauria

Fertile vine fra Sicilien

Vores gode venner fra Sicilien. Italiens mest fertile ø. Dog er de langt fra de stereotypiske vine, som ofte kommer fra øen. Her laver Vino Lauria deres dejlige økologiske vine.

Vin har været en del af familien i generationer, de har altid prøvet at indkapsle den bedste visdom for at lave vin. Det kan de igennem deres store viden om øens terroir. Ikke nok med det, det er også deres kreativitet og kombinationer af druer, der skaber de lækre vine. De er ikke bange for at eksperimentere. I dag er det Vito Lauria som er ved roret, Vito er enolog med stort E og hans know how kommer fra bedstefarens store passion for vin.

Historie og nytænkning
Vi er på den frodige og naturskønne ø Sicilien, hvor historiens vingesus leger kispus med lag af følelser, smage og nuancer. Vi er dog langt fra de gængse stereotyper, der plager Italiens mest frugtbare ø, som er kendt for sine stærke og udprægede vine. Vine fra Lauria blander på smukkeste vis familietradition gennem generationer med nutidig og nedarvet visdom, når de skaber vin. Det stammer fra en dyb og grundig viden om Sicilien, men også fra den kreative evne til at nå fremragende kombinationer mellem druerne.

Vitos virksomhed

I hjertet af virksomheden finder vi Vito Lauria, der dimitterede fra universitetet med en grad i ”Enology and Viticulture”. Han får sin ”know-how” hjemmefra, som han kombinerer på fineste vis. Han har samme respekt og agt for vinene som sin bedstefar. Den samme passion er nu opdateret til en forsigtig, økologisk produktion, der matcher varierede og internationale ønsker til smag og udtryk i vinene.

Fed og lækker jord

Lerholdig jord til de røde, kalkholdig til de hvide. Sådan er forholdene i de søde bakker rundt om Alcamo – ikke langt fra Palermo. Vino Lauria er en kærlighedshistorie om et forelsket blik mod ens hjemland, hvor man udforsker og genfortæller historien om dets rigdom og særpræg.

 • 10019_800px

  Vino Lauria Marsala Vergine DOC

  Sicilianernes egen hedvin, tør og barsk.

  339,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
 • Vino Lauria Zio Paolo Nero d'Avola – ØKO

  Siciliansk charmetrold med mørke bær, tobak og fløjl.

  160,00kr. pr. fl. v/6 stk.
  Tilføj til kurv
Indkøbskurv

Regioner

Årgang

Drue

Organisk

Pris