Charles Smith Band of Roses Rosé

Pink trommehvirvel fra vores all-time-friend, Charles!
StkPris
1+99,00kr.
6+99,00kr.
Føj til ønskeliste
  • Jordbær
  • Melon
  • Rose

Band of Roses Rosé – ny lav pris!

Hvis en vinbonde kunne få rockstjernestatus, så ville vi klart nominere vores gode ven Charles Smith til titlen. Med sit viltre hår og rock n’ roll attitude har han etableret sig som en af USA’s mest street vinproducenter – og han fortsætter med at levere kvalitetsvine med kant.

Selvom han er født og opvokset en times tid fra Napa Valley, Californien, opdagede Charles ikke sin kærlighed til vin, før han flyttede til Europa. Mens han boede i udlandet, ledede han en række rockbands, herunder den berømte danske duo The Raveonettes.

Det var et rock n’ roll-liv med masser af ’wining and dining’, der udløste Charles’ passion for god vin og vi er vilde med flaskerne! Vores rock’n roll ven fra Washington State er vild med musik. Han har været tourmanager for det danske band Psyched Up Janis og er fast inventar, når vi ruller vores vinbarer ud på Copenhell.

Her har han kreeret en rosé, som er fuld af musik, med masser af noter af – JA roser! I næsen fornemmer du melon, rose og jordbær. Den er blød og nem at drikke. Smid lidt rock på anlægget, skru op og nyd den her på terrassen en lun sommeraften.

Indhold

75

Alkohol

12.5

Vindistrikt

Producent

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Årgang

2020

Produkttype

EAN/Gtin

1220000080911

Druer

Sulfitter

Ja

Land

Indkøbskurv