Vintae Le Naturel Blanca – ØKO

Perfekt vin at begynde din rejse i naturvinens univers med.
StkPris
1+155,00kr.
6+131,00kr.
Føj til ønskeliste
  • Appelsin
  • Grapefrugt
  • Lime
  • Melon

Le Naturel Blanca

Denne Garnacha Blanca vin er et godt bud på en begyndervin, hvis du skal prøve kræfter med naturvin. Farven er flot korngul med grønne nuancer og gyldne skær. Fin og ren glasset. Duften er intens uden spor af svovl. Du mødes af tropiske frugter såvel som modne frugter, der dominerer i næsen. Du rammes også af liflige citrusaromaer med en mineralsk baggrund. Der er noter af blomster og subtile hints af honning og sirup. Lad den hvile lidt i glasset, så den kan udvikle sig.

Smagen og fornemmelse er syrlig – fra start til slut. Den er cremet og lækker. Eftersmagen er en smule bitter, men fuld af elegance, hvilket tilføjer kompleksitet til vinen.

Fun fact: Da vinen først blev lanceret, vidste producenterne ikke helt, hvor længe sådan en naturvin reelt kunne holde sig, så som en gimmick blev der på etiketten skrevet en sidste holdbarhedsdato. Dette både for at prikke lidt til folks skræk for naturvin (tilbage i 2014) og som en reminder om, at vinen er lavet til umiddelbar nydelse og ikke til kælderlagring.

Nogle folk tog det dog lidt for bogstavelig og kunne finde på at komme tilbage med vinen og pointere, at den var for gammel, og siden er datoen blev sløjfet fra etiketten. Vi kan dog afsløre, at vinen smager fortræffeligt selv om datoen er “overskredet” med op til et år.

Produkttype

Naturvin

Indhold

75

Alkohol

12

Vindistrikt

Producent

Biodynamisk

Årgang

2022

Økologisk

Sulfitter

nej

Indkøbskurv