Domaine de Mauperthuis Chablis

Domaine de Mauperthuis Chablis 2022 Mineralsk & Frisk! Fra en relativt ny vinproducent i Chablis tilhører ejendommen Marie-Noëlle & Laurent Ternynck. De har dybe rødder i det omkringliggende område i […]
StkPris
1+295,00kr.
6+250,00kr.
Føj til ønskeliste

Domaine de Mauperthuis Chablis 2022

Mineralsk & Frisk! Fra en relativt ny vinproducent i Chablis tilhører ejendommen Marie-Noëlle & Laurent Ternynck. De har dybe rødder i det omkringliggende område i AOC Burgund og har dyrket vin i generationer.

Denne Chardonnay fra gamle vinstokke gennemgår en vildgæring i rustfrie ståltanke og lagres derefter “Sur Lie” i 12 måneder, efter at malolaktisk gæring er afsluttet. Druerne høstes fra vinmarker i Fleys, og dette område ligger i højere højde på en blæsende plateau, hvilket hjælper med at bevare syren i vinen. Frisk, blomstrende og mineralske duftnoter. Der er smagenoter af friske mandler, hasselnødder, citrusfrugter og hvide blomster. Det er en afbalanceret, struktureret og tekstureret repræsentant for en klassisk favorit.

Opbevar den i køleskabet, træk proppen op ved dagens ende og hæld dig et glas! Den passer også godt til østers, alle former for fiskeretter og stegt kylling.

Producent

Produkttype

Årgang

2022

Indhold

75

Alkohol

12,5

Økologisk

Naturvin

Biodynamisk

Sulfitter

Ja

Indkøbskurv