Jean Fery & Fils, Vosne-Romanée “aux raviolles” ØKO

Domaine Jean Féry & Fils Er en familieejet vingård beliggende i den smukke landsby Échevronne mellem Beaune og Nuits-Saint-Georges. Vinmarkerne strækker sig over 14 hektar fra nord til syd i […]
StkPris
1+975,00kr.
6+828,00kr.

Produktet er udsolgt

Føj til ønskeliste

Domaine Jean Féry & Fils

Er en familieejet vingård beliggende i den smukke landsby Échevronne mellem Beaune og Nuits-Saint-Georges. Vinmarkerne strækker sig over 14 hektar fra nord til syd i Bourgogne i berømte appellationer.

Jean-Louis overtog sin forældres ejendom i 1988 og realiserede sin barndomsdrøm: at give familiens ejendom mulighed for at udvikle sig yderligere ved at udføre de nødvendige bygningsarbejder og investeringer samt købe nye vinmarker. Han dedikerer nu al sin tid til vinmarkerne. Vinmarkerne dyrkes i overensstemmelse med principperne for økologisk landbrug (de har været certificeret af ECOCERT siden 2011), hvilket kræver en stor indsats og fysisk arbejde. Jean-Louis organiserer arbejdet med arbejderne på hver enkelt del af ejendommen året rundt. Hans ubetingede kærlighed til Bourgognes terroir fører ham til konstant at erhverve nye vinmarker for at berige ejendommens udvalg af vækstområder… og for at give alle glæde…

…Ejendommen er nu i hænderne på Jean-Louis’s sønner, Frédéric og Laurent Féry.

Domaine Jean Féry & Fils forvalter vinmarker i mange forskellige landsbyer i Bourgogne og repræsenterer en ægte mosaik af klimaer over en overflade på 14 hektar.

Karakter og personlighed

Vosne-Romanée, nord for Nuits-Saint-Georges, er en af de mest berømte landsbyer i Bourgogne, især fordi den producerer en af verdens dyreste vine: La Romanée Conti. Men kvaliteten af ​​dens store rødvine som helhed har længe været anerkendt, allerede af munke fra Cîteaux. Vinen er lavet fra vingården “Aux Raviolles.”

Farven er intens, koncentreret, purpur-rød, som er et resultatet af en lang gæring med sunde druer. Duften har noter af røde bær som kirsebær, efterfulgt af træagtige noter. Smagen afslører frugtige noter og pebrede noter. Afslutningen udtrykker sig på teksturen, den generøse struktur og de solide men silkebløde tanniner fra den optimerede lagring i fade af let eg.

Kulinarisk anbefaling: Server ved 14°C – 16°C. Går godt sammen med delikate retter som kalvetournedos, due eller steg. Kan nydes mellem 5 og 10 år, måske endnu længere.

Naturvin

Økologisk

Biodynamisk

Årgang

2020

Producent

Indhold

75

Produkttype

Sulfitter

Ja

Druer

Alkohol

13

Vindistrikt

Land

Indkøbskurv